woensdag 25 januari 2017

Dermalogica Limited edition recover stressed skin set

Dermalogica Limited edition recover stressed skin set

Januari is altijd een maand van bijkomen van alle drukte van de feestdagen en de voorbereiding op het nieuwe jaar. De lente is nog net te ver weg en het is koud en hoewel het al elke dag wat lichter word nog erg vroeg donker. Vaak komt de vermoeidheid er ineens uit en dat is weer aan mijn huid te zien. Heb je hier ook last van? Dan schiet Dermalogica je te hulp met deze speciale limited edition set die drie van hun fijne maskers bevat.

De handige 38ml flacons zijn prima om de maskers eens uit te proberen of om echt lokaal je huid te voorzien van de nodige hulp. Dit kreeg van Dermalogica de naam multimasking, het idee achter deze set is dat je de maskers per huidzone kan gebruiken, dus misschien heb je ze straks wel alle drie op je gezicht. Gebruik voor het beste resultaat 2 tot 3 keer per week een masker als extra verwennerij voor je huid.


Na het ontdekken van dit masker wil ik niet meer zonder. Het Skin hydrating masque is een heerlijke dorstlesser voor je huid door een hoge concentratie hyaluronzuur. Een goed gehydrateerde huid is een huid waarop minder fijne lijntjes zichtbaar zijn en een huid die comfortabel aanvoelt. Tomatenzaadolie helpt de huidbarrière te versterken waardoor het vocht niet kan ontsnappen en schadelijke invloeden van buitenaf de huid niet kunnen verzwakken.

Dit romige masker laat je liefst tweemaal per week 7-10 minuten inwerken waarna je het met veel water of de sponge cloth verwijderd. De Sponge cloth is een handig hulpmiddel waarmee je je reiniging of masker snel en effectief van je gezicht verwijderd. Na het gebruik van dit masker voelt mijn dorstige huidje niet meer trekkerig en gespannen aan maar lekker soepel en fris. Een perfect kalmeringsmiddel voor een gestresste uitgedroogde huid, zeker geen overbodige luxe nu met de vrieskou buiten en uitdrogende kachels binnen.


Het Charcoal resque masque werd vorig jaar door Dermalogica gelanceerd en was direct een besteseller. Best logisch want Dermalogica is gewoon een heel goed merk op het gebied van skincare en het Charcoal masque is een perfecte aanvulling op het bestaande assortiment. Het masker bevat houtskool en zwavel die de huid zuiveren en ontgiften. Ook word de celvernieuwing gestimuleerd en de poriën worden fijner. Ideaal voor een onzuivere of doffe, vermoeide huid.

Je brengt dit masker aan en laat het 7-10 minuutjes inwerken. Maak je vingertoppen vochtig en masseer het masker dan in voor een extra exfoliërende werking. Als je net als ik een gevoelige huid hebt sla je die stap beter over en spoel je het direct af met veel water, de Dermalogica sponge cloth is ook bij dit masker een handige tool om het snel te verwijderen.


Het Multivitamin power recovery masque heb ik nu pas leren kennen, dit is het meest herstellende masker en een perfecte boost voor een verouderde en/of zonbeschadigde huid. Hoge concentraties van de vitamines A,C, E en F die de huid herstellen en de barrière versterken. Algen zorgen voor hydratatie en zoethout vermindert gevoeligheid.

Dit masker is een sterke remedie voor een verouderde en zonbeschadigde huid. Dit masker zit bomvol anti oxidanten met een verzachtende en verjongende werking. Dit masker moet ook langer inwerken dan de andere twee, het Recovery masque moet 10-15 minuutjes inwerken waarna je het met veel water afspoelt. Ik moest wel lachen toen het masker na 15 minuten helemaal oranje was geworden op mijn gezicht, ik had even een visioen van een permanent Oempa loempa kleurtje maar gelukkig verdween met de restanten van het masker ook het oranje tintje in de afvoer van de wasbak. Wat wel bleef was een zichtbaar opgefriste huid, missie geslaagd dus.


Hierboven zie je alledrie de maskers, het gele multivitamin masker heeft een crèmige textuur, het hydrating masque voelt aan als een frisseverkoelende sorbet en het charcoal masque, tja dat is gewoon een ervaring op zich haha, vooral als het masker opdroogt.... 

Met deze set is multimasking een heel fijn plan om je huid plaatselijk van haar behoeften te voorzien. Ik gebruik het charcoal masque op mijn kin en ik wissel het multivitamin en hydrating masque af op mijn wangen en voorhoofd. 

Deze set is een limited edition, ben je te laat en is hij uitverkocht? Dan kan je natuurlijk altijd vragen om een sample of de fullsize aanschaffen want de kans is groot dat je net als ik zo tevreden bent dat het grote formaat uiteindelijk toch wel met je mee naar huis gaat. Dermalogica shop je bij schoonheidssalon en concept store in Nederland en België. Je kan het skincare assortiment ook online bestellen en voor de maskers is dat prima maar voor een uitgebreid advies kan je het beste even langs voor een vrijblijvend advies van een gediplomeerd Dermalogica specialist. Dan weet je zeker dat je het beste uit je verzorging haalt. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)