zondag 15 januari 2017

Lolita Lempicka Le Parfum

Lolita Lempicka Le Parfum

Lolita Lempicka liefhebbers hebben deze editie misschien al gespot maar het kan ook zijn dat je hem bent misgelopen. Lolita Lempicka shop je namelijk bij de kleinere zelfstandige parfumeriezaken. Afgelopen winter werd deze nieuwe geur gelanceerd, Le Parfum de Lolita Lempicka is een nieuwe editie van het iconische parfum uit 1997 (ja zo lang bestaat deze geur inmiddels, dit jaar een Lempicka feestje dus!). 

Le Parfum is een OriĆ«ntaalse intense gourmand met een uitgesproken toets van vanille en zoethout, de twee geurnoten die zo kenmerkend zijn voor Le Premier Parfum. Nu is er dus ook Le Parfum, een intensere belevenis van de geliefde Lempicka geur. Le Parfum is sensueler, warmer, en geraffineerder dan de originele geur. Le Parfum bevat net als het origineel vanille en zoethout maar krijgt in deze compositie gezelschap van viooltjes, jasmijn, ceder, tonkaboon en labdanum. 


De geur is echt een stuk verleidelijker dan het sprookjesachtige en dromerige origineel, de vanille is niet overdadig zoet maar geeft de geur een warme touch in combinatie met de tonkaboon. De bloemen komen niet direct naar voren maar zijn subtiel aanwezig op de achtergrond. Een hele fijne nieuwe benadering op de bestaande geurlijn. Deze geur is heerlijk en ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat hij er niet eerder was want eigenlijk is dit na de vele lichtere vatiaties op Le Premier parfum een logisch vervolg.

De flacon is uitgevoerd in een diepe paarse tint die het gevoel van de geur heel goed vertegenwoordigd, de visuals voor deze geur zijn trouwens echt prachtig! Lolita Lempicka Le Parfum is een waardige toevoeging aan het Lempicka assortiment en direct een nieuwe persoonlijke favoriet voor deze koude dagen. Ik moet het toegeven, ik heb wel een beetje een Lolita Lempicka verslaving maar als je deze geur ruikt kan je me dat vast niet kwalijk nemen en misschien ben jij dan wel de volgende Lolita addict....Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)