maandag 19 december 2016

L'Oréal Paris Gold Obsession lipsticks

Color Riche Gold Obsession Nude Gold & Rose Gold
 

Nog op zoek naar een feestelijke finishing touch voor de feestdagen? L'Oréal Paris helpt je op weg met de Gold Obsession collectie, een collectie die bestaat uit vier nagellakjes en lipsticks met gouden glinstering. Mijn oog viel meteen op de nude en rose lipsticks, nude tinten kan ik moeilijk weerstaan en de dieproze rose vond ik ook erg mooi, ik ben de laatste tijd ineens erg into de dieproze tinten. De koraalkleurtjes gaan weer even de kast in en nu vind ik dieproze erg mooi. 


De Color Riche Gold Obsession lipsticks zijn verpakt in de vertrouwde huls maar zijn voorzien van een laagje goud aan de onderkant, het lijkt wel alsof ze in vloeibaar goud zijn gedoopt en dat geeft de lipsticks een extra luxe uitstraling. De formule van de lipsticks is hetzelfde als de vertrouwde Color Riche alleen zijn deze tinten verrijkt met een glinsterend gouden deeltje voor een heel mooi feestelijk glanzend effect.


De Color Riche lipsticks hebben een romige textuur en zijn mooi dekkend, op de foto zie je hoe het gouden glansje de lippen mooi vol en egaal laat lijken. De kleurtjes (en ik) zien er in het echt wel iets levendiger uit, het miezerige weer dit weekend doet het resultaat van mijn foto's geen goed maarrrrrr.... Hoewel ik er wat grauw uitzie en de lipsticks iets minder sprekend van kleur lijken door het fletse licht zie je de glinstering nog duidelijk terug en dat is ook precies wat deze lipsticks zo speciaal maakt. 

Ik worstel nog altijd met mijn laatste zwangerschapskilo's (die ineens op hele andere plekken zitten dan voor de zwangerschap, halllooooo muffintop!) dus ik had geen zin om een kittige outfit te scoren voor de feestdagen, ik haal gewoon een zwart overslagjurkje uit de kast, doe er wat glinsterende Swarovski sieraden bij en zorg voor een feestelijk make-upje (waarvoor deze lipsticks dus uitermate geschikt zijn) en een feestelijke manicure. Haha, misschien zet ik wel een tiara op, ook feestelijk toch? 


Naast deze warme roze en nudekleurige tint zijn er ook nog een rode en lichtroze tint verkrijgbaar, alle vier de kleurtjes hebben een matching nagellakje voor de liefhebber (ik ben meer van de contrasten, nude lip+donkere bijna zwarte nagellak=très chic! Ik denk dat ik de nudekleurige lipstick ga matchen met een hele donkere kleur nagellak en gouden glitters op de tips. Laat die feestdagen maar komen!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)