dinsdag 20 december 2016

Hannah SOS winterproducten & handbag sizes


Hannah SOS winterproducten & handbag sizes


Zodra een merk spreekt over huidverbetering in plaats van huidverzorging ben ik één en al oor, Hannah is een merk waar ik persoonlijk nog niet heel veel ervaring mee heb maar waar ik wel heel erg in geïnteresseerd ben omdat ik echt razend enthousiast ben over hun multifunctionele Active dry. Ik heb alleen nog niet echt de tijd gehad om mij goed in de rest van het assortiment te verdiepen.

Daar werd het nu wel tijd voor dus bij deze wil ik alvast wat interessante Hannah producten aan je voorstellen, zeker nu het elk moment winter kan gaan worden (tot nu toe valt de kou wel mee toch? Of jinx ik het nu?) zijn extra verzorgende maskers en serums geen overbodige luxe. Misschien ga je deze feestdagen wel ergens logeren of binnenkort op winter(zon)vakantie en dan zijn de handige handbag size producten erg handig om mee te nemen.

Bij Hannah vinden ze het heel, heel erg belangrijk dat je verzorgingsproducten zijn afgestemd op je huidtype én je huidconditie, deze kunnen continu veranderen door factoren van binnenuit en van buitenaf. Bij Hannah ga je eerst langs een gediplomeerde huidcoach (wat een geweldige term!) die je huid in kaart brengt en daarna een weloverwogen advies geeft.

De handige en hygiënische flacons bevatten 10ml product, ze zijn niet alleen fijn om mee te nemen op reis maar ook voor sporters zijn de flacons erg fijn want voor je de sportschool verlaat is het verstandig om je huid goed te beschermen en voeden. Deze kleine flacons zijn verkrijgbaar in de Hannah bestsellers. 24-hour skin balancing is een rijke beschermende verzorging voor je huid, de 4YOUth is een verstevigende en optisch verjongende topper, Juvi protect is een beschermend product met een SPF30 en de Touch of Silk is een herstellende primer op basis van siliconenolie en vitamines.


Naast de introductie van de handbag essentials zet Hannah ook twee producten in de kijker voor het winterseizoen. Twee fijne producten om je huid de winter door te helpen zijn het Opulence serum en het Hydro mask. Huidverzorging en huidverbetering begint bij hydrateren, een huid die voorzien is van voldoende vocht is minder gevoelig en kwetsbaar dan een uitgedroogde huid. Het Hydro mask geeft je huid direct een boost door de vochtvoorraad flink aan te vullen. Vitamine E, tarwekiemolie, hyaluronzuur en essentiële vet-en aminozuren zorgen voor een direct voelbaar comfortabel gevoel en een soepele huid.

Het Opulence serum is een teint- en huidverbeteraar die vooral overmatige pigmentatie en huidverkleuringen aanpakt dankzij twee bijzondere ingrediënten. Het Wonderlight™ en IBRCLC® zorgen samen voor een egalere en stralende huid en als bonus krijgt het onderhuids bindweefsel ook een boost dankzij een hele zuivere vorm van vitamine C.

Ben je net als ik ook erg enthousiast geworden na deze Hannah kennismaking? Ik ben vooral nieuwsgierig naar het masker en 24Hour skin balancing en juvi protect. Check de Hannah website voor meer informatie of bezoek een huidcoach voor een advies op maat. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)