dinsdag 13 december 2016

Kiehl's & Jeremyville X-Mas collection

Kiehl's & Jeremyville X-Mas collection


Kiehl's houdt ook dit jaar de limited edition traditie in ere met weer een leuke creatieve samenwerking. Dit jaar heeft de artiest Jeremyville de meest bekende Kiehl's producten voorzien van een feestelijke verpakking. Centraal staat de liefde voor de gemeenschap en de echte warme holiday spirit en dat stralen de vrolijke verpakkingen ook uit.

De Kiehl's & Jeremyville collectie bestaat uit de iconische Crème de corps, Crème de corps whipped body butter (een persoonlijke favoriet), Ultra facial cream, Calendula herbal extract toner, Richly hydrating hand creams en Scented body scrubs. Enorm fijne producten die je huid helpen om de koude winter goed door te komen.


De handcrèmes moet ik nog eens ontdekken, deze voedende formule belooft de huid van de handen te voeden, herstellen en hydrateren. Een goede handcrème is in de wintermaanden echt een must, je kan veel huid beschermen en bedekken maar je handen worden net als je gezicht veel blootgesteld aan de kou, daarbij hebben ze extra te lijden als je veel met je handen in het sop zit en elke keer dat je je handen wast verliezen ze ook een beschermlaagje. Smeren, smeren en nog eens smeren dus. De Richly hydrating hand cream van Kiehl's is verkrijgbaar in grapefruit, coriander en lavendel en de formule is verrijkt met shea boter en vitamine E.

Al deze items shop je bij Kiehl's shops en geautoriseerde verkooppunten, je kan bij de Kiehl's boutiques je aankopen ook in hele leuke cadeauverpakkingen laten verpakken, zo wordt geven nog leuker! Voor verkooppunten en productinformatie check je de Kiehls website.


Ps vanaf Januari zijn deze leuke nieuwe lipbalms met SPF25 verkrijgbaar bij je Kiehl's verkooppunt. De Butterstick lip treatment is een lipverzorging in 5 tinten met transparante finish die de lippen hydrateert en verzorgt dankzij citroenboter en kokosolie. Een SPF25 beschermt de tere huid van de lippen. De verkrijgbare tinten zijn Touch of berry, Simply rose, Naturally nude, Pop of Peony, Pure Petal en er is ook een transparante variant met of zonder SPF.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)