woensdag 28 december 2016

Guerlain Rouge G Limited edition Shalimar

Guerlain Rouge G Limited edition Shalimar 

Natalia Vodianova is al jaren het gezicht van de Guerlain klassieker Shalimar én de make-up collecties, een make-up collectie die zij samen met de creative director samenstelde lijkt dan eigenlijk een hele logische stap. En eigenlijk hadden ze dit veel eerder moeten doen want de make-up is mooi, héél mooi. Showstopper van deze collectie is zonder twijfel de prachtige luxueuze Rouge G lipstick.

Eerst wil ik het gewoon even over de waanzinnig mooie verpakking hebben, dit is eerder een juweel dan een lipstick, zal ik het maar op een juweel van een lipstick houden dan? De zware huls is voorzien van een spiegel die tevoorschijn komt als je de lipstick uit de huls haalt. De blauwe facetgeslepen steen op de huls is natuurlijk een verwijzing naar het parfum Shalimar, de dop van dit iconische parfum heeft dezelfde blauwe tint.


Natalia liet zich voor deze collectie inspireren door de legende van Shalimar en het kleurrijke India, zo is de rode tint van deze lipstick geïnspireerd op de Bindi, de rode stip op het voorhoofd van Indiase vrouwen.

De rode tint laat zich dan ook niet makkelijk omschrijven, het ligt een beetje aan het licht welke nuance van deze kleur je te zien krijgt, zo heeft de kleur in direct zonlicht een hele heldere klassiek rode gloed maar in wat rustiger licht krijg je een mystieke diepe roodtint te zien.


De Rouge G lipstick 821 heeft een hele zachte maar volle textuur die ondanks de romige samenstelling niet echt aanwezig aanvoelt op de lippen (geen plakmondje dus) en voorzien is van een subtiele zoete bessengeur.

Eigenlijk wou ik heel laf alleen de swatch laten zien want mijn kindje heeft een paar dagen griep gehad dus het waren korte nachten... maar op de full face foto (sorry voor de donkere kringen en groeven, schrok er zelf ook van, dus zit hier nu met een hydraterend en verhelderend masker op mijn snoet te typen) zie je pas hoe mooi creamy en glanzend de finish is.

Dit juweeltje is een limited edition dus wacht niet te lang, maar mocht je misgrijpen, Guerlain heeft ook een heel mooi vast assortiment Rouge G lipsticks. Ik heb Géraldine, Gigi en Galiane nog op mijn Rouge G wishlist staan...

Guerlain Rouge G Limited edition Shalimar 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)