zaterdag 10 december 2016

Essie fall collection deel 2

Essie fall collection deel 2

Vandaag wil ik je graag drie zijzig mooie tinten van Essie uit de herfstcollectie laten zien, met deze koele tinten maak je echt een statement met je nagels terwijl ze erg draagbaar zijn. Heerlijk hoe Essie bijzondere tinten altijd een special treatment weet te geven waardoor ze ook goed bij een kantoor outfit kunnen maar net zo goed een feestelijke outfit kunnen voorzien van een finishing touch. Genoeg gekletst, door naar de lakjes. 

Essie Now and Zen

Now and Zen is een mediumgrijze tint, een heeft een mooie glanzende finish, zelfs al bij één laagje (ja hierboven zie je slechts één vlot laagje, perfect dus als je niet heel veel tijd hebt voor uitgebreide manicure sessies).

Essie Kimono-over

Kimono-over is een dieppaarse tint die nog geen zwart is maar wel heel erg donker, heel erg glamourous en toch ook sophisticated. Een kleur die ook erg mooi staat op korte nagels trouwens (toen ik voor mijn werk nog veel lakte waren dames met hele korte nagels altijd geneigd een onopvallend transparant roze te kiezen, als het dan lukte ze over te halen om een donkere kleur met crèmefinish te kiezen waren ze verbaasd om te zien hoe goed een donkere uitgesproken tint op hun korte nagels stond). Gewoon eens proberen dus en deze donkere kleur lakt ook nog eens erg fijn.

Essie Udon know me

Udon know me is een prachtig blauw met een koele grijze ondertoon, ook deze lakte vlekkeloos en zit al perfect na één vlot laagje. Heel erg mooi en bescheiden en persoonlijk vind ik dit geen herfstige tint maar meer winters. 


Wat een heerlijke collectie van Essie, inmiddels is de wintercollectie ook al verkrijgbaar en van de metropool Tokyo vertrekken we naar het Londen uit de swingende jaren 70, denk disco en sprekende kleurtjes. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)