vrijdag 9 december 2016

Aveda A gift of pure comfort giftset

Aveda A gift of pure comfort giftset

De warme geurnoten van gember en gemberlelie zorgen voor een comfy gevoel van welzijn en warmte, vooral tijdens de donkerste en koudste dagen van het jaar. Organische kokosolie en sesamolie verzorgen en voeden de huid waardoor de Cadrimà producten niet alleen een heerlijke geur achterlaten maar ook een zachte huid. 

De geur van deze producten is serieus spicy en niet voor muurbloempjes! Ik moest even wennen aan de heftige geur maar dat heb ik altijd even met gember. Net als mijn favoriete detox thee van Yogi thee, die bevat ook een flinke dosis gember en die thee heb ik echt moeten leren drinken, nu is het een favoriet. 


De textuur van de producten is heel erg fijn en Aveda werkt met pure grondstoffen dus de producten zijn vrij zuiver van aard. De cleansing oil is

De body moisturizer en handcrème zijn vrij vol van textuur maar verdelen zich lekker over de huid en trekken vlot in waarna ze een gevoede zachte huid achterlaten. Uiteraard met de spicy gemberachtige Cardimã geur.


Door het kopen van een Aveda giftset geef je niet alleen een cadeautje aan de ontvanger, je helpt er ook de gemeenschap van papiermakers in Nepal mee. Aveda gebruikt al jaren het bijzondere handgemaakte Lokta berkenpapier voor de Holiday giftsets. Door gebruik te maken van het vakmanschap van de Nepalese papiermakers kunnen 2490 families eten en kleding kopen, hun huizen herstellen en kunnen hun kinderen naar school. Ook is het papier Certified wildlife friendly waardoor het leefgebied van beschermde en met uitsterving bedreigde diersoorten beschermd wordt. 

Naast de giftsets is er trouwens ook een hele lieve hanger te koop, deze vilte kersthanger wordt door kansarme vrouwen uit de vallei van Kathmandu gemaakt, door een hanger te kopen steun je deze groep vrouwen en help je ze een handje om een zelfstandig bestaan op te bouwen. 

Je shopt deze en meer mooie giftsets bij Aveda salons en spa's en de Aveda Store in Antwerpen en Mechelen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)