donderdag 15 december 2016

Collistar Parlami d'amore Nail lacquer velvet effect

Collistar Parlami d'amore Nail lacquer velvet effect

De Parlami d'amore look van Collistar bevat 5 Velvet effect nagellakjes en ik ga je er twee laten zien. De naam van de lakjes verklapt al een beetje wat je kan verwachten en Collistar maakt de belofte ook helemaal waar. In de praktische medium size flesjes nagellak (6ml, dus geen mini maar ook geen fullsize) zit voldoende inhoud om een tijdje je nagels mee te lakken maar door hun formaat zijn ze dusdanig prettig geprijsd dat je jezelf gerust op een paar kleurtjes kan trakteren.


Ook heel fijn is het penseeltje, geen miniatuurtje maar een fijn smal penseel waarmee je lekker nauwkeurig kan lakken. De formule van de nagellak verdeelt zich mooi over je nagel en egaliseert mooi, lakken gaat bijna vanzelf met deze fijne lakjes.

Collistar 664 Orchidea Affascinante 

Maar door naar de kleuren, 664 Orchidea Affascinante is een mooie medium roze tint die een beetje neigt naar oudroze maar door de glinsterende deeltjes heel fris en 'zacht' aandoet. Ja de finish heeft echt iets weg van zacht knuffelbaar velours.

Collistar velvet effect nail lacquer 663 Rosa passionale

663 Rosa passionale is meer een zachte koraalroze tint en ook deze kleur is voorzien van de prachtige glinsterende deeltjes. Beide lakjes heb ik in twee dunne laagjes gelakt voor een mooi dekkend resultaat. Mooi zijn ze nietwaar? De koraalroze 663 is mijn favoriet omdat de kleur op zich subtiel is maar door de glinsterende velvet finish toch ook heel bijzonder.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)