woensdag 7 december 2016

Dr Hauschka Matte & Shimmer Blush Limited edition


 Dr Hauschka Matte & Shimmer Blush Limited edition 

In een eerder artikel liet ik je de lipgloss uit de Welcome back collectie van Dr. Hauschka zien, nu is de prachtige blush aan de beurt. De Matte en shimmer blush bestaat uit drie tinten, elk met een aparte finish. De blush bevat extracten van salie en toverhazelaar die de huid verzorgen, de zachte formule is daarnaast vrij van vervelende stoffen zoals siliconen, parabenen en synthetische geur-en conserveringsmiddelen.Als je op zoek bent naar een zuiver product dan zit je bij Dr. Hauschka goed, nu ik moeder ben let ik steeds meer op wat ik smeer, je kan het niet altijd 100% goed doen maar bij de producten van Dr. Hauschka heb ik een heel goed gevoel. De grondstoffen zijn zoveel mogelijk afkomstig van gecontroleerde biologische teelt of biologisch-dynamische teelt en Fair trade projecten.

Sinds de geboorte van mijn kleine vriendinnetje ben ik nog meer fan van dit merk en geef ik ook graag producten van Dr. Hauschka als kraamcadeautje, want de mama verdient ook wat fijns als de baby er eenmaal is (de rozen douchecrème en lichaamsolie zijn echte aanraders). Maar het ging nu even over de blush, en die is enorm fijn!


Eerst even over de kleuren die je in het mooie blauwe doosje met roze rand vind, de gouden highlighter bevat een mooie shimmer, de lichte roze tint heeft een matte finish en de warmroze tint heeft een velours finish. Samen zorgen ze voor een mooie kleur en subtiele glow maar je kan ze ook los van elkaar of per twee gebruiken.

 Dr Hauschka Matte & Shimmer Blush Limited edition 

De pigmentatie van de blush is erg goed en de kleurcombinatie is erg mooi en draagbaar. Deze tinten zorgen voor een mooi accent op iedere huidskleur en frissen je ook direct op. De wallen onder mijn ogen kan ik niet verstoppen (ondanks alle high-tech concealers, nachtvoedingen hakken er gewoon echt in....) maar door de frisse blos op mijn wangen vallen ze een stuk minder op en zie ik er toch best wel uitgerust uit vind je niet? (eerlijk zeggen hoor!).


Voor bovenstaande look heb ik een beetje poederfoundation gebruikt, mijn wenkbrauwen aangezet, zwarte mascara opgedaan en natuurlijk de blusher aangebracht met een blusherpenseel. Een vrij eenvoudige look maar wel eentje waar ik me momenteel erg fijn bij voel. Ik zie wel dat mijn lippen wat droog zijn (ik kan mijn ogen niet van mijn mooie baby afhouden dus ik zie dit nu pas bij mijzelf haha), tijd om wat extra te smeren dus...

Hieronder nog een overzichtje van de ingrediënten voor de liefhebbers. De fijne producten van Dr. Hauschka zijn verkrijgbaar bij reformzaak, schoonheidsspecialist en warenhuizen zoals de Bijenkorf (ook online) maar uiteraard ook via de officiële Dr.Hauschka webshop.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)