woensdag 30 november 2016

Trind Misty Meadows herfst/wintercollectie

Trind Misty Meadows herfst/wintercollectie

Misty Meadows.... de naam van de nieuwe Trind collectie doet mij denken aan een meeslepende roman die zich afspeelt op het Britse platteland. Denk heuvelachtige landschappen aan een kustlijn voor grillige rotsen, een groot landgoed met prachtige tuin en vijver en een warm klassiek interieur vol warme roodtinten. En de kleuren van deze collectie sluiten ook helemaal aan bij het beeld dat de naam bij mij opriep. Vandaag laat ik je de eerste drie kleurtjes uit deze collectie zien, de andere drie volgen snel.

Trind Stormy weather CC232

Stormy weather, een stormachtige grijsblauwe lucht die ineens al het daglicht wegneemt, deze diepblauwe tint heeft een vleugje grijs en lakt heerlijk vlot. Mooi!

Trind CC 233 Muddy meadows

Oh Muddy Meadows....Ik ben zo dol op dit soort donkere lakken, ze zijn gewaagd maar hebben toch een vleugje chic over zich, Muddy meadows lakte vlot en ik vind deze auberginekleur helemaal fantastisch.

Frozen Pond is een ijsblauwe tint waarmee je niet te dik moet lakken (een dingetje met pasteltinten) maar met een beetje voorzichtigheid tover je je nagels snel om tot ijzige kunstwerkjes. Ik ga eens zoeken naar de Trind glitterlak uit de winterlook van vorig jaar, die is heel erg gaaf op de toppen van je nagels met een kleur als deze, dan is het net alsof je je nagels in het ijs hebt gedoopt.

De nieuwe Trind look shop je bij de drogisterij, voor meer info en de nagelverzorging van Trind check je de Trind website, ze zijn trouwens ook actief op Facebook met een leuke pagina vol tips en inspiratie.

Trind CC231 Frozen pond


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)