dinsdag 29 november 2016

Kérastase Nutritive Magistral

 Very dry hair? Kérastase Nutritive Magistral

Koude wind, de warme kachel, regen en sneeuw, allemaal factoren waar je haar droog, slap en statisch van kan worden. Misschien is je haar net bijgekomen van de zomer en nu krijgt het alweer heel wat te verduren... Kérastase heeft het Nutritive gamma vernieuwd, een serie producten speciaal voor droog haar, die nu nog intensiever voeden. Een combinatie van de wetenschappelijke kennis van Kérastase, kostbare bestanddelen en fijne texturen met een heerlijke geur maken van deze verzorging een luxueus vertroetelmomentje voor je haar.

Droog haar is het gevolg van schade aan het haaroppervlak, deze schade wordt veroorzaakt door natuurlijke of uitwendige factoren. De schubben die gewoonlijk als dakpannetjes op elkaar aansluiten openen zich waardoor het haar glans verliest en kwetsbaar word. Vergelijk het met een oud huis waarvan er dakpannen ontbreken zodat het regenwater binnen kan en het huis van binnen kan verwoesten.... Kérastase verdeelt het droge haar onder in drie verschillende niveaus van droogheid ( lichtjes droog, droog haar of uitgedroogd haar) en verschillende haartypen (dik en fijn haar).


Het Nutritive protocol bij de kapper is een speciale behandeling waarbij de kapper een speciale mix van ingrediënten maakt na een diagnose van het haar. Thuis zet je de verzorging voort met de producten uit het Nutritive Irosome gamma dat bestaat uit twee voedende shampoo's (Bain Satin 1 en 2), een conditioner (Lait Vital), een intensieve conditioner (Masquintense). Maar voor het allerdroogste haar is er nu het Nutritive Magistrale gamma dat bestaat uit de shampoo Bain Magistral, de conditioner Fondant Magistral en een leave in verzorging Crème magistrale.

De Bain Magistral is een voedende shampoo voor ernstig uitgedroogd haar en de Fondant Magistrale een rijke conditioner voor het haar. De Crème magistrale is de finishing touch, deze balsem smelt in het haar en zorgt voor extra bescherming en voeding van het kwetsbare droge haar. Deze crème is rijk aan verzorging maar voelt toch luchtig aan en verzwaart het haar niet. Drie fijne nieuwe bondgenoten met een heerlijke zacht bloemige geur om mijn haar in de winter ook in topconditie te houden, weer of geen weer. Laat je adviseren bij je Kérastase kapper zodat jouw lokken de winter ook goed verzorgd doorkomen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)