zaterdag 3 december 2016

Kneipp Silky Secret

Kneipp Silky Secret

Met de nieuwe Silky secret producten van Kneipp hoef je niet te wachten tot 5 December want hiermee maak je er altijd een heerlijk avondje van, of een heerlijke ochtend of middag, net wat je ritueel of planning is. 

De voedende formule van de Silky secret productlijn die bestaat uit een badcrème, crème douche en body lotion bevat melkproteïnen en zijdeboombloesemextracten. De producten zorgen voor een 24 uur lang gehydrateerde huid die zacht als zijde aanvoelt. 


De geur van de producten doet inderdaad denken aan zijde, zacht en subtiel en luxe. De douchecrème zorgt voor een zacht geurend schuim en de body lotion heeft een luchtige textuur die snel intrekt en een subtiel vleugje geur op de huid achterlaat.

Kneipp verzorging bevat geen conserveringsmiddelen maar wel plantaardige werkstoffen. Kneipp is niet bio maar wel een stap in de goede richting van natuurlijkere verzorging, bij Kneipp staat het welzijn van mens en dier bovenaan de prioriteitenlijst. Leuke cadeautjes voor op pakjesavond of voor onder de kerstboom.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)