dinsdag 1 november 2016

Shu Uemura Murakami X-Mas collection

Shu Uemura Murakami X-Mas collection 

Hij werkte al samen met merken als Casio en Vans en één van de meest iconische collecties van Louis Vuitton komt ook uit zijn creatieve kunstenaarsbrein. In Time magazine werd hij al vermeld als één van de meest invloedrijke mensen uit hun befaamde 100 most influential people in the world.

Deze vernieuwende Japanse kunstenaar ging nu ook een samenwerking met Shu Uemura aan en stak 3 van hun haarverzorgingsproducten in een vrolijk limited edition outfit. Deze limited editions werden speciaal voor de feestdagen ontworpen en zijn exclusief verkrijgbaar bij de Shu Uemura kapper.


De collectie bestaat uit de Cleansing oil shampoo, Wonder worker air-dry en Essence absolue. De Cleansing oil shampoo reinigt het haar op milde wijze en geeft glans zonder het haar te verzwaren. De formule op oliebasis is bijzonder geschikt voor super schoon haar, ook vet haar want de olie lost vuil en vetten op als de beste.

De Wonder worker air-dry leave in conditioner verzorgt, hydrateert en ontwart het haar en beschermt tegen het splijten en afbreken van de puntjes, het vervagen van de haarkleur en de hitte van styling tools. Pluis krijgt geen kans en het haar krijgt een mooie glans.

Camelia olie werd volgens traditie al door geisha's gebruikt om hun haar te verzorgen, de teer ogende bloesems zijn heel krachtig want ze kunnen zelfs de meest strenge winters doorstaan. Hierdoor is de olie uit deze bloesems zeer geschikt voor het haar, de olie wordt snel opgenomen en zorgt voor intensieve voeding en glans.

Shu Uemura shop je bij Shu Uemura kapsalons, ik kan me nog herinneren dat de make-up in Amsterdam verkocht werd... helaas is dat niet meer en moeten we verder reizen voor de make-up. Maar wat een snoepwinkel was dat en aan de visual te zien is de make-up nog steeds prachtig. Check dus ook zeker even de internationale site voor verkooppunten van de make-up, misschien een goed excuus voor een leuke stedentrip vlak voor de feestdagen?Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)