zondag 23 oktober 2016

Het Vintage Tea Party jaar

Het Vintage Tea Party jaar


Om maar met de deur in huis te vallen, Angel Adoree was voor ik dit boek in handen had een voor mij volkomen onbekende dame. Maar nu ik haar stijl een beetje heb leren kennen door haar boeken en website kan ik haar alleen maar bewonderen. La Adoree is in het Verenigd Koninkrijk zo'n beetje het boegbeeld voor de vintage jaren '40 lifestyle en is naast een prachtige verschijning ook een creatief en succesvol onderneemster.


Al op haar 13e kocht ze vintage kleren van haar zakgeld en na een succesvolle eigen zaak in hospitality en de boeken over Vintage tea party's volgden. Het Vintage Tea Party jaar is een boek vol heerlijke foto's en illustraties. Leuk aan dit boek is dat je er geen standaard tea party recepten terugvind maar ondeugende gerechtjes en drankjes zoals sneeuwpopjes van chocoladetruffels met rum, vlierbloesembubbels, rodebietendip en avocadohummus en aspergesigaren.

Maar ook recepten voor worstenbroodjes, oogstrelend mooie florentines en macarons met pareltjes (té snoezig), hartige scones en een behoorlijke variatie aan soepen en salades vind je terug in het boek.Wat dit boek nou zo anders maakt dan traditionele boeken over theepartijtjes zijn de onwijs gave stylingtips voor je haar en instructies om zelf leuke vintage accessoires te knutselen.


Met behulp van dit boek geef je op elk moment van het jaar het perfecte tea party, of dat nu voor een jongedame en haar vriendinnetjes is of voor een groep whiskyliefhebbers (ikzelf krijg het pure goud niet weg maar de voorgestelde cocktails lijken mij erg lekker) je kan met dit boek alle kanten uit.

Dus duik met Angel Adoree de vintage wereld in, selecteer en probeer de recepten die bij jouw feestje passen, probeer een vintage kapsel uit en bezoek een rommelmarkt om bijpassend vintage theeservies te scoren. Een heerlijk boek voor de liefhebbers van de vintage stijl en natuurlijk ook voor liefhebbers van gezellige feestjes. Het Vintage tea party jaar shop je bij de (online) boekhandel.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)