zondag 27 november 2016

Guerlain Shalimar X-Mas collection

Guerlain Shalimar X-Mas collection

Guerlain heeft al jaren een vaste muze en dit jaar heeft de prachtige Natalia Vodianova in samenwerking met Oliver Echaudemaison (de Creative Director van Guerlain) een feestelijke make-up collectie gecreëerd. Natalia is al heel wat jaren het gezicht van de legendarische geur Shalimar en nu is er dan een heuse Shalimar make-up look.

Natalia vernoemde deze collectie naar het parfum om haar band met de geur en het parfumhuis de symboliseren. Daarnaast geeft ze ook terug aan de maatschappij, een deel van de opbrengst van de collectie gaat naar haar Naked heart foundation, een stichting die zich inzet voor ouders met een gehandicapt kindje.


Dat Vodianova veel tijd en aandacht aan de collectie heeft besteed is duidelijk te zien aan het eindresultaat, ze vond het heel erg spannend om haar ideëen te kunnen delen met de Guerlain fans. De legende van Shalimar heeft haar altijd al gefascineerd en de invloeden van het keizerlijke India vind je dan ook terug in de producten.

Zo is de fuchsiaroze tint van de KissKiss lipstick geïnspireerd op de prachtige stoffen uit India, de Rouge G op de 'bindi' (de rode stip op het voorhoofd van Indiase vrouwen) en het poederdoosje van de Météorites op Indiase juwelenkistjes.


De collectie bestaat uit een luxueus geparfumeerd poeder met glinsterende deeltjes (Souffle d'or de Shalimar), Rouge G limited edition, Météorites perles de légende, KissKiss 563 Indian pink, Écrin Shalimar precious eyeshadows, L'Or eyeliner, Precious light pearly pink illuminator en Terracotta Terra India bronzing powder.


Vodianova tipt om het geparfumeerde poeder ook op handen en polsen aan te brengen zodat de geur zich subtiel verspreid als je je handen beweegt. Maar het kan natuurlijk ook in je haar voor een mooie schittering en subtiele verspreiding van de geur. 

Deze look maak je natuurlijk helemaal compleet met het parfum Shalimar, een geur die werd geïnspireerd op Indiase Mumtaz Mahal, de vrouw voor wie Shah Jahan niet alleen de Taj Mahal liet bouwen maar ook de tuinen van Shalimar liet aanleggen. Shalimar is een poederachtige, zoete en Oriëntaalse geur, heerlijk voor koude winterdagen. Shalimar en de gelijknamige collectie voor de feestdagen zijn verkrijgbaar bij de luxe parfumerie. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)