zondag 2 oktober 2016

Douglas Oriental Palace bronzer & brush

Douglas Oriental Palace bronzer & brush

Parfumerie Douglas verkoopt zoveel mooie merken dat je het eigen merk bijna over het hoofd zou zien. Het vaste assortiment Douglas make-up bestaat uit alle mogelijke make-up die je kan bedenken, van matte lipfluids tot glinsterende highlighters maar zo nu en dan brengen ze ook mooie limited editions uit. 


Micro pigmenten zorgen voor een optimale hechting aan de huid en de matte natuurlijke finish zorgt voor een mooie sunkissed glow. Je mooie zomerse kleurtje kan je in de zomer met dit poeder accentueren en als dat kleurtje langzaam vervaagt bouw je het poeder wat meer op zodat je er toch uitziet alsof je lekker in het zonnetje hebt gezeten. 


Er is ook een zacht Oriental Palace bronzing penseel, een penseel van flink formaat met zachte synthethische haartjes die zorgt voor een luchtige applicatie, belangrijk want je moet met bronzer altijd uitkijken dat het resultaat niet te vlekkerig wordt. Een goed penseel helpt daarbij, doop het penseel in het poeder en breng het vervolgens in een 3 vorm aan van je voorhoofd naar je jukbeenderen en van je jukbeenderen naar de kin. Een klein veegje op de neusbrug en voilĂ ! Een sunkissed beauty.Er is ook nog een Oriental Palace oogschaduw palette verkrijgbaar maar oogmake-up heb ik momenteel een beetje opgegeven haha, ben al blij dat het lukt om een vleugje concealer en bronzer of blush aan te brengen en weet je, het kan zomaar voorkomen dat baby en ik een dutje doen overdag dus dan heeft die oogmake-up helemaal geen nut (al is de net wakker doorgelopen make-up look soms wel geslaagd... beetje nonchalante smokey eye haha).

Dus het oogpalette mocht blijven liggen in de winkel al vind ik de kleurcombinatie wel erg geslaagd, volgens mij zijn de witte, gouden en lichtroze tint ook erg geschikt als highlighters. Deze mooie make-up shop je uiteraard bij Douglas.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)