woensdag 3 augustus 2016

ShiSeido Synchro skin lasting liquid foundation Neutral 3

Shi Seido Synchro skin lasting liquid foundation Neutral 3

Op warme dagen kan een foundation nogal een eigen leven gaan leiden. Shiseido's Synchro skin long lasting liquid foundation is een vloeibare foundation met een hele luchtige textuur die zich aanpast aan huidveranderingen zodat deze de hele dag zorgt voor een egale en frisse teint.

Uitgangspunt is niet het dicht plamuren van de huid maar een onzichtbaar laagje op de huid leggen zodat je huid er op haar best uitziet met een mooie natuurlijke finish. Deze foundation kan je opbouwen qua dekking (handig want je hebt op de ene plek soms meer dekking nodig dan op de andere. 

De juiste tint foundation vinden kan nog wel eens lastig zijn, helemaal als je als merk wereldwijd geliefd bent is het bijna een mission impossible om iedereen tevreden te houden met het aanbod aan tinten. Om dat probleem op te lossen creĆ«erde Shiseido een heel bijzonder gamma aan tinten zodat een goede match vinden veel makkelijker is. Een nieuwe technologie zorgt er namelijk voor dat de foundations elke huidskleur verfraaien voor een natuurlijk mooi resultaat. 
Ikzelf heb ook een lastige huidskleur, een vleugje beige, een vleugje geel, ik ben niet snel tevreden wat foundations betreft maar op bovenstaande swatches zie je hoe de foundation zich aanpast aan mijn huidskleur en hoe hij een mooie gezonde glow achterlaat. Weer een knap product van Shiseido.

De foundation brengt lekker aan, zorg ervoor dat je de flacon even goed schudt voor gebruik en breng het product met lichte bewegingen aan voor een mooie naturel finish. De gesprongen adertjes op mijn wangen (die beginnen steeds meer een issue te worden) camoufleert hij niet helemaal maar het overall resultaat is toch een mooie frisse huid met een zachte gloed. Shiseido krijgt van mij een dikke voldoende voor deze foundation die je shopt bij Shiseido schoonheidsinstituten en de parfumerie.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)