woensdag 17 augustus 2016

Guerlain Terracotta summer 2016

Guerlain Terracotta summer 2016

Guerlain en Terracotta, al jaren een vast item in mijn zomermake-up maar Guerlain heeft meer moois dan alleen het iconische bronzing poeder. De Terracotta make-up collectie voor zomer 2016 heeft als inspiratiebron het Terracotta meisje dat niets liever doet dan op een terrasje zitten. Of dit nu uitzicht heeft op de zee of een drukke winkelstraat dat maakt niets uit, ze geniet van de sfeer en de zon.


Guerlain heeft dat zonnige zomergevoel gevangen in een mooie compacte collectie die bestaat uit twee lipsticks, een luxe Bronzing poeder en een klassieke Terracotta in een zonnige koraalrode verpakking. Deze bronzer is voorzien van een klein glinstertje maar vrees niet voor overdaad. Guerlain heeft precies de juiste verhouding mat en glinstering in haar Terracotta poeders verwerkt zodat het resultaat altijd Glam (ja met een hoofdletter) en niet glim is.

Het bruine doosje is deze zomer voorzien van een silliconen hoesje in zomerse koraalrode tint, heel erg modieus en meteen handig want zo is het poeder enigzins beschermd (ik wil ze nogal eens laten vallen...stout he?)


De KissKiss lipsticks hebben een fijne romige textuur en goede houdbaarheid op de lippen, Kiss Blossom is een nieuwe tint en dan ook nog eens een mooi medium roze exemplaar. 

Naast deze roze tint is er ook nog een meer koraaloranje Fancy Kiss, en hoewel ik een zwak heb voor koraaltinten was deze roze tint toch net even ietsje interessanter. Ik draag graag roze maar vind het moeilijk om de juiste tint te vinden, deze is prachtig roze met een mooie parelmoer glans.

Guerlain Terracotta summer lipstick 367 Kiss Blossom 

Make-up en geuren van Guerlain shop je bij de luxe parfumeriezaak. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)