zaterdag 9 juli 2016

Guerlain La Petite Robe Noire Deliciously Shiny nail colour

Guerlain La Petite Robe Noire Deliciously Shiny nail colour

Een base coat, top coat en 9 nagellakjes met een geurige finish, ja je leest het goed, geurig! De onweerstaanbare nagellakjes zijn verpakt in een miniatuurversie van het parfum La Petite Robe Noire.Het platte penseel zorgt voor een vlotte applicatie en de formule van de lak is ook van hele fijne kwaliteit, de rode lak was zelfs dekkend in één laagje. De glanzende lak bevat speciale bestanddelen die ervoor zorgen dat de lak elastisch is zodat je lak meebeweegt met je nagel en hierdoor minder snel afbladdert. 

Maar het meest bijzondere selling point van de lakjes is toch wel de geur die de nagellak achterlaat. Als de lak is opgedroogt kan je een heel subtiel geurtje waarnemen, dit is niet te heftig maar echt heel subtiel. 


001 My first nailpolish is een roze transparante basis met glinsterende miniglittertjes, heel erg leuk als je een subtiele finish wilt maar natuurlijk ook mooi om over een andere tint aan te brengen. Op onderstaande foto zie je twee laagjes van dit lieve lakje. 

003 Red Heels  is een felrode tint die in één vlot laagje dekt en een mooie glanzende finish heeft.


Kortom, mooie kwalitatief goede nagellakjes met geurige bonus uit het luxe segment van beautyland. Vaak twijfel ik toch wel als het aankomt op een wat duurdere aanschaf qua nagellak maar deze leuke flesjes met bijzondere lak zijn de uitspatting wel waard. 


De mooie luxueuze Guerlain make-up shop je bij een selectief aantal parfumeriezaken waaronder Ici Paris XL en Douglas. 


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)