vrijdag 15 juli 2016

Collistar Ti Amo 500 Art Design mascara & eyeliner

Collistar Ti Amo 500 Art Design mascara & eyeliner

Collistar is één van de weinige merken in de parfumerie die al jarenlang echt met heftige kleuren durft te spelen, de andere merken doen ook af en toe een poging maar met de Ti Amo collectie laat Collistar weer zien hoe geraffineerd een flashy look kan zijn.

De nieuwe Art Design mascara in de kleur 'Take me away' is een nieuwe groenblauwe kleur die perfect combineert met de professional eyeliner in dezelfde sprekende tint.


De Professional eye liner is voorzien van een mooi slank penseeltje waarmee je een heel mooi strak dun lijntje kan trekken maar een uitgesproken wing kan natuurlijk ook. De mascara zorgt door het borsteltje voor volume en lengte.

De kleur vind ik echt helemaal geweldig maar er zit één groot nadeel aan deze tinten, al kan het zijn dat ik daar gevoelig voor ben, ze laten zich namelijk niet heel erg makkelijk verwijderen. Vooral de eyeliner is erg hardnekkig en zelfs mijn meest krachtige oogmake-up remover is niet tegen de pigmentkracht van de turqouise eyeliner opgewassen... Het lijkt wel alsof mijn huid de pigmenten opzuigt. Typisch want met turqouise nagellak moet ik ook altijd uitkijken.


De enige oplossing die ik kan bedenken is een primer om dat te voorkomen maar mezelf kennende ga ik dat vergeten dus kan ik dit type kleuren beter laten voor wat ze zijn helaas. Ik zal het deze zomer moeten doen met mijn favoriete mascara: de Collistar shock in chocoladebruin voor subtiele glamourwimpers.


Maar terug naar deze turqouise beauties want mooi zijn ze zeker, ze brengen zelfs mijn camera een beetje van de wijs zoals je kan zien. Op bovenstaande swatch zijn ze goed gelukt, maar op onderstaande look heeft mijn camera een beetje moeite met het pigmentgeweld waardoor de kleuren wat grauwer zijn dan in werkelijkheid (vergelijk mijn huidskleur maar eens...oef...).

Als je graag een mooi kleurig accent aanbrengt in je make-up dan zijn dit zeker twee make-upjes waarmee je qua kleur helemaal goed zit. Collistar is verkrijgbaar bij parfumerie en luxe drogisterij. 


Default - 468x60

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)