dinsdag 19 juli 2016

Dior Polka Dots 001 Pastilles

Dior Polka Dots 001 Pastilles

Christian Dior was dol op stippen en je zag deze dan ook vaak terugkomen in zijn prachtige modecollecties. De zomermake-up van 2016 is dan ook een ode aan de vrolijke maar o zo elegante stipjes en met de speciale kit manicure couleur & pois tover je zo een manicure met kleurrijke stippen op je nagels.


Het systeem is heel eenvoudig, breng een nagellak aan, doop de speciale "dotting tool" in een contrastkleur en versier de nagels met verschillende stippen.
   

In het manicure setje vind je twee nagellakjes en dus het speciale dotting tool, kleurcombinatie 001 Pastilles bestaat uit een bleekroze en turqouise lak. De turqouise lak was wat vloeibaar en minder dekkend dan de bleekroze tint dus houd daar rekening mee met het lakken. Wel heel fijn is dat de kleine flesjes voorzien zijn van een mooi formaat penseel, dat lakt prettig en vlot.


Ik ben begonnen met de nagellakjes, de bleekroze tint is mooi dekkend in 2 laagjes maar de turqouise is wat minder dekkend, nu is dat op zich niet storend want er komen toch stipjes over de lak dus dan zie je die nagelrand niet meer zo. Ik deed ook nog een poging voor een funky french manicure maar de stipjes zijn toch het leukst.Naast dit duo dat nog het meest aan een prachtig wit zandstrand en azuurblauwe zee doet denken is er ook nog een duo dat bestaat uit een koraalrood en perzikoranje. Deze setjes maken deel uit van de Dior Dots zomerlook en zijn verkrijgbaar bij de parfumerie.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)