woensdag 20 juli 2016

The Clarins SOS Skincare squad: Clarins Boosters

Clarins Boosters 

Er bestaan diverse oplossingen om je huid even van wat extra energie te voorzien, een serum gebruik je onder je gebruikelijke verzorging en een masker laat je voor een korte tijd of soms zelfs een hele nacht intrekken zodat de actieve stoffen hun magische werk kunnen verrichten. Clarins introduceert nu iets nieuws: boosters.

Deze kleine krachtpatsers vermeng je met je gebruikelijke verzorging voor net dat beetje extra. Er zijn drie verschillende boosters, de energy geeft extra energie aan een vermoeide huid, repair bevordert het herstel en kalmeert en detox pept een vale huid weer op. Je vermengt simpelweg 3-5 druppels met je gebruikelijke verzorging  en je gebruikt de booster zo lang als nodig. Dus dat kan één dag zijn of een hele maand.


Dag na dag veel stress, slecht eten of onvoldoende slaap hebben vaak een vermoeid ogende huid tot gevolg, de cellen hebben te weinig energie en verliezen hun frisse uitstraling. De Booster Energy bevat opwekkende ginseng die tekenen van vermoeidheid vervaagt, de uitstraling weer verlevendigt en de uitstraling krijgt ook een boost.

Schadelijke invloeden van buitenaf (zon, kou, water) tasten de barrière van je huid aan, een gezonde huid kan wel wat hebben maar gevoelige of kwetsbare huidjes hebben een minder stevige beschermingslaag en als die laag door omgevingsfactoren dunnen wordt dan beginnen de problemen. De huid wordt dunner, zwakker en gevoelig en rood, maar gelukkig helpt de Repair Booster deze huidjes weer te kalmeren. De herstellende eigenschappen van Mimosa tenuiflora zorgen ervoor dat het onaangename gevoel vermindert, de huid beter herstelt en de roodheid vermindert.

Goed voor jezelf zorgen kan niet voorkomen dat je wel eens in aanraking komt met sigarettenrook of milieuvervuiling. En anderzijds is teveel snacken en uitgaan een gezellige bezigheid maar je huid kan er anders over denken. Gifstoffen stapelen zich op en je huid raakt overbelast en kan niet meer ademen. De Detox Booster bevat groene koffie die ontgiftend werkt en de huid weer laat stralen.


Clarins adviseert om ze voor het beste resultaat met een Clarins product te mengen maar met een ander merk mag natuurlijk ook. Mij lijkt de combinatie met één van de luchtigere producten zoals de crème légère désalterante of multi-avtive jour gelée heel erg fijn. En de repair booster is in combinatie met de aftersun voor het gezicht en décolleté een krachtige hersteller na zonnige dagen.

Leuk is dat je aan de verpakkingen kan zien voor wie het product bedoelt is, maar je kan ze natuurlijk ook alledrie gebruiken en afwisselen wanneer nodig. Deze fijne boosters zijn verkrijgbaar bij parfumerie en Clarins schoonheidsinsituten.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)