maandag 6 juni 2016

Shiseido Ultimune eye power infusing eye concentrate

Shiseido Ultimune eye power infusing eye concentrate

Onze huid is krachtiger dan we misschien zouden denken, in de kern bevind zich het vermogen om zich te herstellen, regenereren, weerstand te bieden en dit zelfs als er schadelijke factoren zijn die deze krachtbron uitdagen en proberen te verzwakken. Emotionele stress en milieufactoren zijn slechts twee van die uitdagingen waar je huid elke dag mee te maken krijgt. Shiseido heeft na 20 jaar research een productlijn ontwikkeld die de kracht die al aanwezig is in je huid stimuleert zodat je huid nog beter bestand is tegen die aanvallers van buitenaf.


Ultimune power infusing concentrate beïnvloed het multi-defensieve vermogen van de huid en beschermd de huid om toekomstige schade tegen te gaan. Bij regelmatig gebruik houd je de innerlijke kracht van je huid op peil. De geavanceerde werkstoffencocktail geeft de huid een boost en de geur van het product zorgt er zelfs op drukke of prikkelbare dagen voor dat je je weer eventjes zen voelt.

Na het serum voor het gezicht volgde het eye concentrate, verrijkt met het Shiseido ImuMoisture extract, dat de prestaties van het Ultimune complex nog eens extra versterkt. Rimpels en donkere kringen zouden na 4 weken zichtbaar moeten verminderen en de huid voelt na het aanbrengen direct soepeler en gladder aan.Nu heb ik de afgelopen weken te onregelmatig gesmeerd om echt te kunnen beoordelen of het effect zichtbaar is (met een pasgeboren baby is het misschien toch bijna niet te verwachten dat je wallen en kringen kan uitwissen als je geen volle 8 uur slaap meer haalt...). Wel vind ik het product heel erg fijn in gebruik, de frisse textuur zorgt direct voor een opkikker en de geur is geruststellend en kalmerend.

Breng het eye concentrate s'morgens en s'avonds aan op een gereinigde huid met een zachte drukkende beweging. Als je over het eye concentrate je gebruikelijke oogverzorging gebruikt dan zal het eye concentrate deze nog harder aan het werk zetten voor een optimale werking van je oogverzorging maar de eye concentrate mag ook solo gebruikt worden.

De Ultimune producten worden ook door Shiseido getipt als extra weerstandverhogende booster onder je zonverzorging als je van plan bent te gaan zonnen of gedurende de dag met veel zon in aanraking komt. Volgens mij een hele fijne combinatie met de Tanning compact of UV protective compact,make-up en zonbescherming ineen. Shiseido is verkrijgbaar bij Shiseido schoonheidssalons en de parfumerie.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)