zaterdag 18 juni 2016

Shiseido Bio Performance Glow Revival cream

Shiseido Bio Performance Glow Revival cream

Het Glow Revival serum heb ik al naar volle tevredenheid gebruikt en nu is er ook een Glow revival cream die zich richt op de bloedsomloop van de piepkleine haarvaten die de sleutel zijn tot het oplossen van diverse huidproblemen. De haarvaatjes zijn immers het transportsysteem en als die hun bestemmingen niet goed bereiken dan krijgen die bestemmingen onvoldoende voeding en zuurstof met de nodige gebreken als gevolg.

Glow Revival is geschikt voor de vrouw met een ongelijkmatige teint, een ruwe huid, vrouwen die snel rood worden, een vermoeide doffe huid. een vochtarme droge huid of zichtbare lijntjes en poriën. Het Spot deactiv complex voorkomt donkere vlekken en een ongelijkmatige teint en het Coix seed extract geeft de waterstofwisseling een boost.


De Glow revival cream mag overdag en s'nachts gebruikt worden, en zorgt voor een gehydrateerde, heldere en stralende huid met meer energie, minder roodheid, fijne poriën en verminderde donkere vlekken. Deze crème zal vooral goed doen als je last hebt van roodheid of overstimulatie van melanine (dit kan ook tijdens de zwangerschap voorkomen, hormonen en melanine zijn dan geen handige combinatie).

Wat je ziet is een prachtige futuristisch ogende pot met een luchtige maar smeuïge inhoud die zorgt voor een soepel huidje en een heerlijk kalmerend geurtje heeft. Ik heb gelukkig (nog) geen last van pigmentvlekken hoewel ik tijdens mijn zwangerschap wel een zwangerschapsmasker verwacht had maar roodheid is wel een dingetje. Mijn wangen kleuren erg snel en ik heb ook al zichtbaar gesprongen adertjes op mijn wangen.


Een heerlijke crème maar wel moet ik hierop aanmerken dat de crème op warme dagen too much is voor mijn huid, ik ga dan snel transpireren rond mijn neus als een product te vol is van textuur. Dus op hele warme dagen moet ik deze crème helaas laten staan tot het s'avonds afkoelt want zwoele nachten met deze crème op mijn toet is ook geen goed plan. Misschien moet ik het tijdens de zomer bij het serum houden en de crème tijdens de winter smeren.... Als je huid smeekt om een lekker royaal product dan is deze crème het ontdekken meer dan waard.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)