dinsdag 14 juni 2016

Go big or go home? Hair texturizers

Gi big or go home? Hair texturizers

De messy hair trend is er eentje waar ik eigenlijk geen moeite voor hoef te doen, mijn natuurlijke krul +baby (amper tijd om te föhnen en onderbroken nachten) = een warrige look of ik wil of niet.... Nu is het een vast gegeven lijkt wel, als je krullen hebt wil je stijl haar en omgekeerd.

Nu wil ik het liefst glanzende golvende glamourlokken maar af en toe mag het wel wat ruiger. Dat kost meer tijd en moeite dan mij lief is dus goed gereedschap en goede producten zijn zeer welkom.

Als je haar hebt dat wat meer pit kan gebruiken of zoals ik je gestylde glamourlokken wat meer Rock 'n Roll of Beachy chic wil meegeven dan kan je gebruikmaken van een texturizing spray, dit zijn haarsprays die je haar voorzien van meer textuur zodat je gemakkelijk een rommelige updo of dag aan het strand look kan creëren.


Redken lanceerde onlangs twee nieuwe volumelijnen met elk een ander type effect, Go big of Go beachy. Beide bestaan uit een shampoo, conditioner en stylingproduct. De Beach envy wave aid zorgt voor golven met strandeffect als je het op handdoekdroog haar aanbrengt met een knedende beweging. Droog het haar met een diffusor of krultang om het golvende effect te krijgen.

Ik heb van mijzelf krullen maar door de mineralen in deze spray worden ze lekker veerkrachtig en rommelig, krullen houden van textuur. De Wave aid heeft een frisse geur die doet denken aan de zee.


Eerder deze week was ik oude foto's aan het bekijken en kwam tot de conclusie dat blonde hoghlights mij toch wel erg leuk stonden. Nu heb ik ze een paar jaar terug uit laten groeien omdat highlights A een dure en tijdrovende hobby zijn en B omdat de enige kapper die ik het toevertrouw op 160km afstand zit. Terug naar goudblonde lokken of toch maar niet? Ik besloot er een paar nachtjes over te slapen... En toen ik op een ochtend mijn mailbox opende zag ik bovenstaande foto, de stunning Eva Green, één van de ambassadrices van L'Oréal professionnel, met prachtige chocoladebruine lokken. Dat wil ik ook dacht ik! Mijn blonde ambition was spontaan verdwenen en ik had een hernieuwd respect voor mijn natuurlijke haarkleur.

Een van de nieuwe Marijel kleuren heet French brown en deze kastanjebruine tint is prachtig! Marijel kleuringen veranderen de haarkkleur lichtjes en zorgen voor een mooie glanzende nuance terwijl ze grijze haren toch 100% dekken. Je L'Oréal professionnel Marijel specialist zorgt voor de perfecte kleur. Om deze perfecte kleur in een perfecte nonchalante Franse updo te stylen helpt L'Oréal professionnel een handje mee. De French girl hairstyling Messy Cliché (voor fijn haar) en French Froissé (voor dik haar) zorgen voor glans, volume en een nonchalante finish. Ook geven ze het haar een zachte, bloemige geur, very French!


EIMI van Wella professionals is een heel breed stylinggamma voor hele uiteenlopende looks. Een leuk product uit deze reeks is de Sugar lift texturizing spray. De geur van de spray doet haar naam eer aan en is fruitig zoet. Deze spray met suiker geeft volume, glans en textuur, ideaal als je je haar meer volume wilt geven of een look wilt maken waarvoor je je haar moet touperen.Spray de sugar lift over je haar en kneed het volume erin, zo simpel kan het zijn!

Deze producten shop je bij de kapper. 


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)