woensdag 1 juni 2016

Collistar Ti Amo Fiat 500

Collistar Ti Amo Fiat 500

Het volgende hoofdstuk uit het Ti Amo Italia verhaal van Collistar gaat over de liefde voor een wel heel erg beroemd Italiaans icoon: De Fiat 500. De Ti amo 500 limited edition collectie is een ode aan staal en passie, chroom en kleur en motoren en emotie. Een collectie vol prachtige en soms zelfs onverwachte finishes die zijn verpakt in glanzende verpakkingen met een kittig Pop art polkadot printje.

Ti Amo 500 bestaat uit in totaal 16 producten, twee prachtige highlighers, een mascara, eyeliner, twee lipsticks, twee lipglosses, vier eyeshadows en vier nagellakjes. Ik ga je een van de nagellakjes en highlighters laten zien en binnenkort komen de mascara en eyeliner aan bod.


Ik vermoed dat veel luxemerken in de parfumerie de verkoop van hun nagellak zagen dalen toen Collistar de prettig geprijsde nagellakjes in 6ml flacon lanceerde. De lakjes zitten dan wel in een kleiner formaat flacon maar het penseel is net als bij een fullsize flesje nagellak en lakt waanzinnig lekker. Inmiddels heeft Collistar naast het vaste assortiment Nail Lacquers al heel veel tinten en texturen uitgebracht en ditmaal is er een nieuwe finish: Chrome. De Ti amo 500 collectie bevat 5 tinten nagellak waarvan één crèmefinish en 4 lakjes met hoogglanzende chrome finish. 

De Gloss effect crèmelak is een prachtige rode koraaltint die perfect dekt in slechts één vlot laagje. Ik heb een zwak voor koraaltinten dus deze vlot lakkende tint is een aanwinst voor elke liefhebster van koraaltinten. 

Collistar Gloss effect nail lacquer 662 Don't stop me


Highlighten is al langer een hit en dit multifunctionele product is een blusher, oogschaduw en highlighter inéén. De Strobing look make-up trend vraagt om een product dat zorgt voor glans op de plekken waar het licht van nature op valt, Strobing is het natuurlijkere antwoord op contouring en zorgt met een paar strategisch aangebrachte glansjes op het gezicht jukbeenderen, neusbrug, voorhoofd, onder de wenkbrauw) voor een mooie glow. 

Het Sterproduct uit de collectie is verkrijgbaar in de kleurstelling Pinky tones en Coral tones. De Pinky tones bestaat uit een roze, koraalkleurige, iriserend witte en gouden tint. 


Hieronder zie je de verschillende tinten van het Pinky Tones, ik ben zo ontzettend blij met dit mooie poeder dat ik ook overweeg om de andere tint Coral Tones aan te schaffen. Een paar jaar terug had Collistar al een mooie highlighter uitgebracht (volgens mij de Milano fall/winter look?) maar die heb ik helaas laten vallen... Deze is heel mooi als blush maar vooral als highlighter doet dit poeder het erg goed.

Het poeder voelt zacht aan op de huid en laat voldoende kleur en glans achter op de huid. Door de print kan je er ook nog voor kiezen om de kleuren afzonderlijk te gebruiken, maar gemengd is het resultaat het allermooist. Het is een soort gouden gloed met roze ondertoon.

Collistar Ti Amo 500 Strobing look pinky tones 

Deze collectie shop je bij de parfumerie, voor het complete overzicht van Collistar check je de Collistar website. 


Default - 468x60

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)