maandag 30 mei 2016

Biotherm lanceert #Livemore online magazine

Biotherm lanceert #Livemore online magazine

Ik vind het alijd geweldig als een cosmeticamerk verder gaat dan de fysieke smeerseltjes en de gebruiksters ook inspireert om een specifieke lifestyle te omarmen. Biotherm lanceert #Livemore, een online magazine waar dagelijks nieuwe artikelen verschijnen rond drie thema's: #Fit #Beauty en #Health.

 #Fit motiveert om een actieve levensstijl na te streven door je workouts en fitnessadvies van professionals voor te schotelen. Tijd om in shape te komen dus! Nu nog kilo's verliezen voor de zomer is niet te doen maar door de juiste oefeningen te doen kan je door bepaalde spieren te ontwikkelen wel de boel al serieus stroomlijnen.

#Beauty geeft je tips en tricks voor de verzorging van je lichaam en gezicht (dat is Biotherm wel toevertrouwd) en #Health draait om artikelen over onderwerpen als gezonde voeding, mindfulness en inspiratie voor het onderhouden van een gezondere levensstijl.


Coach je huid en lichaam met Biotherm, het ruime assortiment aan producten is zo samengesteld dat je altijd wel een textuur vind waar je je goed bij voelt. Mijn persoonlijke favorieten zijn de lait corporel met frisse citrusgeur en de suncare producten die lekker smeren en die me altijd meteen aan het strand doen denken.

Twee #Livemore ambassadrices zijn model Candice Swanepoel en Amanda Bisk, Beide dames delen hun geheimen voor een gezond en strak lijf, maar ook hun geheimen on lekker in je vel te zitten en het leven positief te bekijken via #Livemore.

De #Livemore artikelen vind je op de speciale website voor #Livemore magazine. Groot Biotherm fan? Volg Biotherm via Facebook of Instagram of ontdek de gehele Biotherm wereld via Biotherm.com.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)