maandag 23 mei 2016

Thierry Mugler Angel Muse Eau de parfum

Thierry Mugler Angel Muse Eau de parfum
Angel van Thierry Mugler is een geur waarvan je houdt of die je haat en Angel heeft nu een vervolg gekregen in de vorm van Angel Muse, een verslavende geur die als slogan #HatetoLove heeft meegekregen.

Angel Muse is dus de nieuwste ster in het universum dat Thierry Mugler zo zorgvuldig heeft gecreeërd. Deze eau de parfum is volkomen anders dan Angel en toch hebben ze beiden hetzelfde effect op de draagster. Ook Angel Muse is een sensuele vrouwelijke gourmand door de verleidelijke mix van grapefruit, rode bessen, hazelnootcrème, vetiver en patchouli. 


De navulbare flacon is een plaatje om te zien door de bijzondere vormgeving en het gebruik van zware materialen ligt de flacon prettig in de hand. De geur heeft een onmiskenbare gourmand touch om van te watertanden (deze geur is een caloriebom zonder echte calorieën), is sensueel en blijft lekker lang hangen op de huid. Als Angel een beetje too much voor je is dan is Muse misschien wel love at first sight, maar als je fan bent van Angel zal deze geur je ook zeker kunnen bekoren.

#LoveToHate is dus zeker van toepassing, Mugler weet altijd geuren te ontwikkelen die een verwarrende uitwerking hebben op de draagsters en degenen die binnen geurafstand komen. Ik moet altijd even wennen aan de parfums van Mugler, soms vind ik ze bij de eerste kennismaking helemaal niks maar na een korte gewenningsperiode ligt inderdaad het verslavingsgevaar op de loer. Ook Muse is weer zo'n geur, mijn eerste reactie was eigenlijk vrij lauw... Ik was niet bijster onder de indruk maar na een paar keer dragen kreeg ik de smaak te pakken en begon ik het parfum steeds meer te waarderen. De gewone Angel heb ik zelfs jaren verafschuwd waarna het jarenlang mijn signature scent is geweest... Beetje hetzelfde geldt voor Alien en Womanity al was Alien Eau Extraordinaire love at first sight.


Via de speciale Angel Muse site kan je het gehele universum van Angel Muse ontdekken en bovendien een gratis sample aanvragen (zolang de voorraad strekt). Voor de echte Mugler fans en liefhebsters van zoete Gourmand parfums is dit natuurlijk zonder twijfel een musthave. Alleen al voor de fututistische flacon is deze geur een mooi hebbeding. 


Default - 468x60

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)