maandag 16 mei 2016

Givenchy Cushion Kiss no1 Coral

Givenchy Cushion Kiss no1 Coral

De Givenchy Cushion kiss is een glanzende lippenbalsem met een vleugje kleur en een bijzonder vormgegeven applicator. De Cushion kiss zorgt voor een extreme glans en versterkt de natuurlijke glans van de lippen. Door de zachte bolvormige applicator breng je de balsem makkelijk aan, zelfs zonder spiegel.


Hieronder zie je de applicator, de balsem brengt inderdaad heel erg gemakkelijk aan en zorgt niet voor plakkerige lippen maar voor glanzende en soepele lippen. Ik ben dol op koraaltinten en deze tint is subtiel en geeft toch net een frisse touch aan je make-up. Koraal heeft als eigenschap dat het zorgt voor een levendige en frisse uitstraling, hoe subtiel de koraaltint ook is. Met dit vleugje kleur zorg je dus voor een subtiel effect.


Givenchy Cushion Kiss no1 Coral
Givenchy Cushion Kiss no1 Coral

De Cushion kiss is een leuk zomers make-up product, op de Givenchy website vind je de complete 'Les Saisons' zomerlook, een look voor een mooi sunkissed effect, vooral de bronzing powder is adembenemend mooi vormgegeven, het type product wat eigenlijk zonde is om te gebruiken maar heerlijk om te hebben.

Hier zie je een simpele look met de Cushion kiss in koraal solo en de Khôl couture waterproof in electric blue, een langhoudend oogpotlood vol gekleurde pigmenten. Givenchy make-up is verkrijgbaar bij geselecteerde verkooppunten.Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)