zondag 10 april 2016

Haarnieuws: vloeibaar goud en de nightshift

Haarnieuws: vloeibaar goud en de nightshift

Haarolie is tegenwoordig in veel varianten verkrijgbaar, vandaag stel ik drie nieuwkomers uit de salon aan je voor plus een veelbelovend product dat de dichtheid van dunner wordend haar aanpakt.


Sassoon Illuminating oil is het meest lichte product van deze selectie. Deze nieuwe lichtgewicht olie gebruik je na het wassen voor het stylen zodat de voedende zoete-amandelolie en vitamine E je haar beschermen tegen de hitte van de stylingtools. Ook krijgt je haarkleur een boost en je de olie maakt je haar lekker zacht en glanzend zonder dat het zwaar of vettig aanvoelt. De poederachtige geur zorgt voor een luxueuze touch.


SP Chroma elixir is vernieuwd en deze olie voor gekleurd haar bevat voedende oliën en een UV filter om je kleur langer te laten stralen. Een fijn zomerproduct voor je haar met een bijpassend zonnige geur. Deze olie was altijd al een favoriet en dat zal niet snel veranderen vermoed ik, de textuur en geur zijn heerlijk.


Nioxin Night density rescue verbetert de dichtheid van het haar en dat doet dit product bij voorkeur s'nachts. We kijken niet meer op van een aparte dag of nachtverzorging maar een haarproduct voor s'nachts is voor mij ook nieuw. Ook haar en hoofdhuid herstellen s'nachts en dit product belooft binnen 3 maanden de dichtheid van het haar te verbeteren, dit doet het als je braaf elke avond 2-4 druppels op je hoofdhuid inmasseert.

Na je zwangerschap kan je heel veel haar ineens verliezen, dit is geen reden tot paniek maar een reactie op de verandering in de hormoonspiegel. Nu 2 maanden na de geboorte heb ik gelukkig nog geen last van haaruitval maar mocht het toch beginnen dan geef ik dit product van Nioxin zeker een kans. Nu zorg ik braaf voor een uitgebalanceerde voeding en ik slik dagelijks preventief een supplement voor haar huid en nagels. Tot nu toe is dat voldoende, per wasbeurt verlies ik maar enkele haren.


Sebastian Dark oil is een intensief voedende olie  met een vrij exotische Oosterse geur. Het maakt het haaroppervlak glad, geeft het haar meer body en zorgt ervoor dat het haar zich makkelijker laat stylen. Voor mijn niet gekleurde haar is deze olie eigenlijk een beetje too much, nu ben ik ook niet echt fan van een te zware Oosterse geur maar als je daar wel van houdt en je haar(punten) hebben de nodige stress van verfbeurten en stylingtools te verduren dan is deze olie een heerlijk product om je haar mee te vertroetelen.

Ik houd het liever bij de Potion 9 van Sebastian, die leave in verzorging met de geur van rijpe nectarines zorgt voor krullen of een langer houdende geföhnde coupe en een instant zomers gevoel.

Dit waren de nieuwkomers, ze zijn verkrijgbaar bij de geautoriseerde verkooppunten.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)