dinsdag 12 april 2016

Givenchy Dahlia Noir eau de toilette

Givenchy Dahlia Noir eau de toilette
Toen ik deze geur voor het eerst rook bij een vriendin was ik al direct verkocht, toch duurde het even voordat ik de geur aan mijn parfumcollectie kon toevoegen. De afgelopen maanden heb ik vooral babyspulletjes cadeau gekregen dus dit cadeau was weer even iets anders maar ik was er ontzettend blij mee! De speciale giftset bestaat uit een 50ml eau de toilette en een 100ml geparfumeerde bodylotion die zijn verpakt in een stijlvol Givenchy toilettasje. 

De zwarte dahlia bestaat niet echt maar Givenchy bedacht deze bloem en een geur die deze fantasiebloem het beste zou benaderen. Een interessannt concept en naar mijn mening ook erg geslaagd. 


De geur is al een aantal jaar verkrijgbaar dus ik ben wat laat, meestal ben ik redelijk op de hoogte van alle geuren maar dit pareltje heeft zich toch voor mij verborgen weten te houden. De bloemige geur met een vleugje fruit is zacht, sensueel en toch fris en delicaat. Een beetje tegenstrijdig misschien als je dat zo leest maar zo voelt de geur.

Friszure mandarijn en citroen zorgen samen met sappige perzik voor een frisse lichtzoete opening. Vanille, amber, ceder en sandelhout vormen de basis maar zijn niet overdadig aanwezig, aan de hand van die geurnoten zou je een veel zwaardere geur verwachten maar dat is niet het geval, het geheel is heel mooi in balans en vooral het bloemige hart voert de boventoon.


De fijne bodylotion is lekker geparfumeerd en zorgt voor een nog intensere geurbeleving en maakt de huid daarnaast lekker zacht. Een heel fijn geurduo, ik denk dat ik de bijpassende showergel maar eens ga shoppen...En als ik dan toch bezig ben kan ik Dahlia Noir L'eau eens besnuffelen, wellicht een fijne geur voor de zomer.

Dit setje was een limited edition maar met moederdag in aantoch zal Givenchy hoogstwaarschijnlijk wel met veel andere mooie hebberigmakende geursets komen.


Default 8 - 300x250

Follow on Bloglovin


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)