dinsdag 5 april 2016

Givenchy Rouge Interdit Vinyl 10 & 16

Givenchy Rouge Interdit Vinyl 10 Rouge Provocant & 16 Noir Rélévateur

Een lipstick die aanvoelt als een romige balsem en de lippen er voller uit laat zien en voorziet van een prachtige glans. De 12 tinten zijn heel erg uiteenlopend en variëren van mooi subtiel roze of nude tot knallend koraal, rood en oranje tot spannend zwart. Ja je leest het goed zwart.


Givenchy speelt graag met grenzen en creeërt graag spannende producten voor de fans en de zwarte Rouge interdit vinyl is daar een perfect voorbeeld van. In de huls lijkt het product zwart maar eenmaal op de lippen is Noir Rélévateur moeilijk te omschrijven, deze bijzondere tint maakt de eigen kleur van je lippen net een paar tinten donkerder en intenser.


Rouge provocant is een mooie warme rode tint en hoewel ik niet snel rood draag is deze helemaal mijn smaak. Een sprekende roodtint die door de glans en balsemachtige textuur niet heel erg overheersend is. Ik heb nogal volle lippen en met veel roodtinten vind ik het al snel too much. Deze is perfect.

Door de balsemachtige verzorgende textuur moet je niet verwachten dat het product de hele dag blijft zitten, maar deze prachtige lipstick uit je tas halen om even je lipstick bij te werken is zeker geen straf, het zal voor jaloerse blikken zorgen denk ik zo. Fijn is ook dat deze lipstick de lippen niet uitdroogt en heerlijk zacht, bijna niet voelbaar, aanvoelt op de lippen.

Givenchy Rouge Interdit Vinyl 10 & 16

De verzorgende formule heeft een zachte zoete geur en de verpakking is natuurlijk hebberigmakend mooi. Givenchy weet wel hoe ze beauty addicts moet verleiden....Rouge Interdit Vinyl 02 Beige Indecent, 04 Rose tentateur en 09 Corail redoutable staan nog op mijn verlanglijstje.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)