donderdag 31 maart 2016

Guerlain Colour Lacquer 165 Champs Elysées

Guerlain Colour Lacquer 165 Champs Elysées

Champs Élysées van Guerlain is toch wel mijn meest favoriete parfum, de bloemige elegante geur is sophisticated maar tegelijkertijd ook erg feestelijk en levendig. Deze klassieker doet mij denken aan een zonnige lentedag, misschien ligt dat aan de bloemige compositie van onder andere mimosa, lelietje van dalen, meloen, perzik, viooltjes, pioenroos, amandel en amandelbloesem. Vooral de mimosa speelt een duidelijke hoofdrol in dit parfum. Goddelijk!

Guerlain Colour Lacquer Jardins de Bagatelle, Vega & La petite robe noire

De nagellakcollectie van Guerlain bestaat uit 10 vaste kleurtjes en er komen ook regelmatig limited editions uit. Champs Élysées is er eentje uit het vaste assortiment en deze stond al een tijdje op mijn verlanglijstje (daar staan nu nog Jardins de Bagatelle en La petite robe noire op) niet in de laatste plaats vanwege de match met mijn favoriete geur. Alle Guerlain colour lacquers hebben een naam die gelinkt is aan een Guerlain product of geur. 


Champs Élysees is een tint die een mix is van perfect fuchsiaroze en klassiek frambozenrood. Tijdloos maar toch levendig en kleurig, net als het gelijknamige parfum. Hieronder zie je een swatch van slechts één moeiteloos laagje Guerlain Colour Lacquer 165 Champs Elysées.


De flesjes van de Guerlain colour lacquer zijn prachtig vormgegeven en dankzij het speciale platte brede penseel lak je vlot en moeiteloos je nagels. De lak zelf vloeit mooi uit over het nageloppervlak en heeft de perfecte samenstelling, niet te dun en ook niet te stroperig, precies goed. De lak is voorzien van bestanddelen die zorgen voor een elastisch filmpje zodat de lak goed blijft zitten zonder af te bladderen.


Guerlain nagellak shop je net als al het andere Guerlain moois bij de luxe parfumerie.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)