zondag 27 maart 2016

Collistar Sublime oil haircare

Collistar Sublime oil haircare

Collistar lanceerde vorig jaar de sublime oils haarverzorgingslijn die bestaat uit 3 fijne producten op basis van Italiaanse ingrediënten want ook deze lijn is een eerbetoon aan de beautyrijkdommen die Italië oplevert.

Dit special perfect hair gamma voedt het haar en beschermt de hoofdhuid dankzij de eigenschappen van Toscaanse zonnebloemolie. In 2012 werd de haarolie Sublime drops gelanceerd en deze multifunctionele olie krijgt nu versterking van een milde shampoo en een rijk haarmasker. De gouden kleur en zonnige geur van amber, sinaasappel en vanille doet mij meteen denken aan een zonovergoten heuvelachtig Italiaans landschap vol gigantische zonnebloemen.


Een speciale mix van 5 voedende oliën vormt de kracht achter deze producten. Zonnebloem olie legt een beschermlaagje om het haar zonder het te verzwaren, moringa olie zorgt ervoor dat het langer in model blijft na het stylen, Acaï olie is tijk aan omega 3, 6 en 9 en een flinke dosis vitaminen en antioxidanten, Argan olie heeft krachtige herstellende eigenschappen (pluizig en weerbarstig haar laat zich weer moeiteloos kammen en deze olie zorgt voor een prachtige glans) en passievrucht olie heeft een hydraterende, verzachtende werking en geeft extra glans aan het haar.

Het assortiment bestaat uit een milde olieshampoo die vrij is van uitdrogende sulfaten (YES!!!) maar uiteraard is uitgerust met de 5 oliën en daarnaast bevat de shampoo ook onder andere kamille-extract om de hoofdhuid te kalmeren, vitamine E om het haar te versterken. Wat vooral fijn is aan deze toch vrij rijke shampoo is dat ze mijn haar niet verzwaart of heel erg slap en futloos maakt maar juist lekker veerkrachtig en vol.


Het haarmasker dat voor alle haartypen een waar feestje is bevat speciale microparels die zorgen voor een schitterende glans. Zelfs het meest breekbare haar zal je dankbaar zijn voor deze intensieve kuurbehandeling. De 5 oliën zorgen er in combinatie met vitamine E en melkzuur voor dat je haar makkelijker doorkambaar zal zijn én beter in model te brengen is. Breng het masker aan op handdoekdroog haar en laat enkele minuutjes inwerken, na meerdere toepassingen belooft het de haarvezel te structureren en al na één toepassing is je haar intensief gehydrateerd en gevoed.

Dan het sterproduct van de drie, de Sublime drops, zijn de meest geconcentreerde vorm van de 5 oliën en is op 5 verschillende manieren te gebruiken. Als je de drops voor het wassen op je haar aanbrengt wordt je haar al voor het wassen gevoed en herstelt, na het wassen zorgt het product ervoor dat het haar makkelijker doorkambaar is, na het stylen zorgt het voor een prachtige glanzende finishing touch, tussen de wasbeurten door herstelt het product glans en voor het zwemmen een paar druppels over het haar verdelen zorgt ervoor dat chloor het haar niet kan beschadigen. Dit multifunctionele product zorgt voor voeding, bescherming, herstel, glans en een anti-pluis effect.


Maar ook mijn man heeft de flacon met Sublime drops ontdekt, niet voor zijn haar (ook al begint het een behoorlijke lengte te krijgen nu hij een retro pompadour look rockt) maar voor zijn baard! Hij had mij al eens gevraagd een baardolie te shoppen maar ik was toen hoogzwanger en shoppen voor een baardproduct stond niet echt hoog op mijn to-do list. Toen kleintje er eenmaal was was er van shoppen (zelfs online,,,,) geen sprake meer en toen ik net een beetje terug in mijn ritme kwam betrapte ik hem terwijl hij met de flacon in zijn handen stond, mijn vragende blik beantwoordde hij direct met een enthousiast betoog over hoe fijn de Sublime drops voor zijn baard zijn gevolgd door een demonstratie (kijk je hebt er maar zo weinig van nodig! Zo schattig haha).

Als je met je man een liefde voor beautyproducten deelt zonder dat hij daarin doorslaat schept dat een band, al ga ik voor de zekerheid mijn lievelingetjes wel wat beter verstoppen.... Met dit product is hij zuinig maar ik heb wel anders meegemaakt... Deze fijne haarverzorging shop je bij je Collistar verkooppunt.

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)