vrijdag 12 februari 2016

Never enough....Delicious handcare

Vichy, Weleda & Sans Soucis handcreams

Hoewel de handen zo snel laten zien dat ze hulp nodig hebben wil handverzorging er nogal eens bij inschieten en dat terwijl er zo ontzettend veel fijne handcrèmes verkrijgbaar zijn. Ik heb talloze tubes die door het hele huis slingeren en ook meestal wel een aantal exemplaren in de handtas en auto en toch moet ik mijzelf er ook regelmatig aan herinneren om te smeren, en trust me, dat ligt niet aan de handcrèmes maar aan mijn verstrooide aard.

Ik heb een aantal fijne handcrèmes voor je op een rijtje gezet, er is tegenwoordig een heel groot aanbod in handcrèmes en ieder heeft zo zijn voorkeur. Ik pas mijn handcrèmes aan aan het moment van de dag, een lekkere frisse voor overdag en een rijke volle crème voor het slapen gaan, beetje hetzelfde zoals bij mijn gezichtsverzorging eigenlijk. 

De Vichy en Weleda zijn van die lekkere frisse crèmes terwijl de Sans Soucis echt bijna aanvoelt als een rijk en voedend masker. Nog een plus aan deze fijne handcrèmes is dat je ze alledrie shopt voor nog geen €10, hierdoor zijn ze niet alleen fijn voor jezelf maar ook erg leuk om cadeau te doen.


Vichy lanceerde een speciale handcrème om de handen extra te verwennen omdat we er eigenlijk niet bij stilstaan hoe vaak we onze handen gebruiken. Logisch eigenlijk dat onze handen het eerste laten zien hoe we leven en toch ook wel onze leeftijd verraden. De Hand & nail cream met SPF15 is een voedende, hydraterende verzorging met 10 voedende oliën, een bestanddeel dat pigmentvlekken voorkomt en corrigeert, vitamine C en ceramide voor sterkere nagels.

Een serieuze multitasker dus en dat in de vorm van een handcrème die lekker fris aanvoelt en snel intrekt zonder te plakken. Een tube van 40 ml shop je voor €6,45  bij de apotheek.


Dol op zachte natuurlijke verzorging en zoete geurtjes? Dan mogen de Weleda Amandel producten niet in je badkamer ontbreken en deze verzachtende handcrème heeft een heerlijk lichte textuur en laat een zachte amandelgeur achter op de huid evenals al het goede van zoete amandelolie. Je huid profiteert hier zichtbaar van de onverzadigde vetzuren die de hydrolipidenfilm van de huid beschermen tegen uitdroging en de natuurlijke balans van de huid herstellen. Deze fijne handcrème bevat geen synthetische bestanddelen die de huid onnodig kunnen irriteren en prikkelen.

Een heerlijk product dat snel intrekt en geen vettig laagje op de huid achterlaat. Ik ben inmiddels ook al volledig verslaafd aan de douchecrème uit deze productlijn, tijd om de gezichtsverzorging te gaan ontdekken. Door het succes van die lijn zijn besloot Weleda om ook lichaamsverzorging met de kracht van amandelolie te lanceren dus die gezichtsverzorging moet ook wel superfijn zijn. Een tube van 50ml shop je voor €7,99 bij drogisterij, schoonheidsinstituut en reformwinkels.


De speciale extra rich hand balm heeft als steringrediënt goudsbloemextract dat een kalmerende en ontstekingsremmende werking heeft. Schrale ruwe handen worden weer zachter en gladder door deze rijke en intensief voedende handcrème.

De rijke balsem is lekker vettig en vol en ruikt naar bloemen en een vleugje honing en moet wel even goed ingesmeerd worden vanwege de rijke textuur. Als je wat ongeduldig van aard bent kan dit een minpuntje zijn aan dit product maar ook daar is een oplossing voor. Breng een flinke laag handbalsem aan voor je gaat slapen en trek daarover een paar katoenen handschoentjes aan, nachtlampje uit en lekker zzzzzzzzzz dan wordt je de volgende ochtend wakker met heerlijk zachte handen.

Verkrijgbaar bij Sans Soucis schoonheidssalons in een tube van 75ml voor €8,95.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)