woensdag 10 februari 2016

Givenchy Le Vernis 29 Rose Divin

Givenchy Le Vernis 29 Rose Divin 

Rose Divin, goddelijk roze. Een passende naam voor deze mooie pastelkleurige nagellak va Givenchy waarmee perfect de puntjes op de i zet voor de engelachtige onschuldige look voor het voorjaar van 2016. 

Givenchy's Le Vernis 29 Rose Divin is een pastelkleurig roze met een warme ondertoon, mooi subtiel maar ook lekker fris en chic. 


De lak is verpakt in het handige flesje met losse grote dop en kleiner formaat dop waaraan het penseel bevestigd is zodat je goed nauwkeurig kan lakken. Zoals bij veel pastelkleurige nagellakjes is ook deze wat stroperiger van textuur dus rol het flesje eerst goed tussen je handpalmen voor je de lak gebruikt zodat de kleine balletjes in de fles de lak goed vloeibaar kunnen maken en lak het liefst in dunne laagjes zodat de lak mooi blijft zitten (ik heb altijd de neiging om in dikke lagen te lakken maar dan zal je lak ook sneller afbrokkelen en afbladderen, geduld is een schone zaak wat nagels lakken betreft).

De lak heeft een mooie glans en is perfect dekkend na twee vlotte laagjes. Het penseeltje werkt heel fijn en ik word helemaal blij van deze mooie lieve roze tint. De Givenchy lentelook is nu verkrijgbaar bij geselecteerde Givenchy verkooppunten.


Follow on Bloglovin