dinsdag 16 februari 2016

Lalique Living eau de parfum

Lalique Living eau de parfum

Ee van mijn favoriete parfumhuizen is Lalique, hun mooie creaties worden altijd in prachtige flacons gehuld en zo ook hun nieuwste lancering: Living Lalique. Deze ietwat kruidige en lekker warme geur is geïnspireerd op de elegante en gracieuze zwaluwen die de dop van de flacon sieren. Enerzijds is het een geur voor de sterke, krachtige en zelfstandige vrouw en anderzijds is het ook een geur die uitnodigt om eens lekker vrij te zijn en weg te dromen. 

De houtachtige en bloemige geur is opgebouwd uit geurnoten van zwarte peper, bergamot en nootmuskaat, iris, tonkaboon, vanille, vetiver, sandelhout en cashmeran. De Iris is absoluut de leading lady van de geur en de balsemachtige bestanddelen maken haar zachter terwijl de kruidige geurnoten haar pittige kant accentueren.


De eerste indruk van de geur is aangenaam warm en een tikje kruidig, hoe langer de geur op de huid aanwezig is hoe dieper de geur wordt door de warme zwoele basis. Een geur waarmee je zeker een onvergetelijke indruk achterlaat en die draagt als een luxe kasjmier pashmina, gracieus, elegant en tijdloos.

Lalique parfums zijn verkrijgbaar bij een selectief aantal parfumeriezaken. In mijn all time geur top 10 staan al twee Lalique Parfums (Lalique de Lalique (weelderig en bloemig) en Nilang (een aqua gourmand, heel speciaal echt eens proberen), al zitten L'Amour (delicate frisse witte bloemen) en Azalée (kruidig en zonnig) er ook niet ver vanaf.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)