maandag 8 februari 2016

Dermalogica Ultrasmoothing eye serum

Dermalogica Ultrasmoothing eye serum

Het (aanstaande) moederschap vergt veel energie, tel de gebroken nachten daarbij op en het resultaat is een allesbehalve uitgeslapen blik. Een vermoeide huid kan daarbij ook nog eens lekker overgevoelig worden (net als de prikkelbare mama (in spé) dus een zacht product voor de ogen dat lijntjes gladstrijkt en wallen en donkere kringen zacht maar kordaat aanpakt is een fijne bondgenoot.

Het Dermalogica Ultrasmoothing eye serum maakt deel uit van het heerlijke Ultrasmoothing gamma van Dermalogica. Deze lijn is geschikt voor zeer gevoelige en veeleisende huidjes en heeft mij en mijn huid al veel paniekaanvallen bespaard.


Het Ultrasmoothing eye serum is een verstevigend oogserum om de fijne lijntjes aan te pakken zelfs als je een hele gevoelige huid hebt. Deze krachtige vloeistof bevat een geavanceerde peptide die de collagee productie stimuleert en zo fijne lijntjes en tekenen van veroudering rond de oogzone aanpakt.

Een mix van bruine en rode algen en kamille verminderen zwellingen en haver extracten kalmeren de gevoelige huid. Hyaluronzuur zorgt voor hydratatie en het Ultracalming complex minimaliseert de gevoeligheid van de huid.


Een ultralicht serum dus dat krachtiger is dan het uiterlijk doet vermoeden, het lichte serum klop je zachtjes in rond de oogcontour en het zorgt voor een direct fris gevoel rond de oogzone (ja ook op die ochtenden dat het allemaal niet zo vroeg had hoeven zijn).

Dit oogserum maakt inmiddels deel uit van mijn vaste Dermalogica routine, mijn huid is er in ieder geval erg blij mee. Favorietjes zijn de Skin hydrating booster, de skin smoothing cream moisturizer, de camouflerende behandeling voor pukkeltjes en nu ook het oogserum.


Dermalogica producten laat je je het best adviseren door een speciaal opgeleide Dermalogica specialiste, zij werken met het speciale face mapping systeem waarmee ze je gezicht in kaart brengen en je zo een optimale verzorging kunnen adviseren waardoor je een optimaal resultaat bereikt. Dermalociga specialistes vind je in schoonheidssalons maar ook in Dermalogica concept stores en speciale Skin Bar counters zoals in de Bijenkorf.

De producten zijn ook online te bestellen via de officiële Dermalogica webshop, Nieuwsgierig geworden en komt een bezoek aan een specialiste toch even niet uit? Dan zijn de skin kits een hele fijne manier om kennis te maken met de producten. De Ultracalming skin kit had ik een aantal jaar terug al mee op vakantie en de reinigers vul ik sindsdien bij met mijn fullsize flacons. Een enorme aanrader als je een overgevoelige huid hebt die weinig kan hebben. Op naar de volgende Dermalogica ontdekking!


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)