zaterdag 6 februari 2016

Bernard Cassière bougies de massage

Bernard Cassière bougies de massage

Niets lekkerder dan s'avonds gezellig veel kaarsjes branden om het gemis van de glitter en lichtjes van de kerstboom te compenseren. Hoewel de avonden al een piepklein beetje langer worden maak ik het nog graag gezellig met veel kaarsjes en dit is een wel heel speciale kaars want het is niet de bedoeling dat je hem lang laat branden maar de functie is wel heel erg fijn!

Om de avonden nog knusser en romantischer te maken hoef je enkel maar de massagekaarsen van salonmerk Bernard Cassière in huis te halen. Deze kaarsen zijn multifunctioneel in gebruik en zeer geschikt voor een romantische rendez-vous. De kaars zorgt namelijk niet alleen voor een sfeervol lichtpunt en een heerlijk geurende ruimte maar eenmaal gesmolten doet de was dienst als verzorgende massageolie. Doof de vlam en laat de was een beetje afkoelen waarna je je partner trakteert op een heerlijke massage of (nog beter) laat je masseren. Door de warmte voelt de massage nog fijner en de huid word intensief gevoed.


Zeker nu ik zwanger ben doet een massage erg goed, vooral de voeten, benen (die doorbloeding kan wel een beetje hulp gebruiken) en onderrug smeken soms om wat liefdevol kneedwerk. Al is die gespannen buik ook wel erg toe aan een zachte massage en door de voedende olie voelt de huid ook net wat minder gespannen en pijnlijk aan. Als je een koppel dat in verwachting is een leuk cadeautje wil geven dan tip ik deze kaars.

Het werkt heel simpel, je steekt de kaars aan en laat deze maximaal 10 minuutjes branden waarna je de vlam dooft. Voel eerst voorzichtig of de olie niet de warm is en neem dan een kleine hoeveelheid in de handpalm en masseer de olie lekker in over de huid. Er blijft een subtiele tropische monoï geur achter op de huid en je huidje voelt heerlijk zacht en verzorgd aan.

Bernard Cassière is een salonmerk dat verkrijgbaar is bij schoonheidssalons en instituten in Nederland en België.


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)