woensdag 4 november 2015

Givenchy Le Vernis 06 Carmin Escarpin

Givenchy Le Vernis 06 Carmin Escarpin 

Ik heb een haat/liefde verhouding met de nagellak van de luxe beautymerken, ik ben een serieuze nagellak addict en geef er graag geld aan uit maar de prijs van de luxe nagellakjes moet het dan ook wel waard zijn. Deze Givenchy is niet alleen ontzettend mooi qua kleur maar ook qua formule is dit er een uit duizenden. Dit is mijn eerste Givenchy Le Vernis lakje en ik moet zeggen dat de kwaliteit mij aangenaam verrast heeft.


Le Vernis van Couturehuis Givenchy zit in een couturewaardige verpakking, de losse grote dop zit los van het penseel waardoor je maar een klein dopje hoeft te hanteren tijdens het lakken en niet die grote vierkante dop (dank u Givenchy). Hierdoor lakt het enorm fijn en dankzij het brede platte penseel is het lakken van je nagels binnen no-time gedaan.

Givenchy Le Vernis 06 Carmin Escarpin swatch

Het lakken met deze nagellak is toch een vlot klusje want, nu komt het, deze lak is dekkend in slechts één vlot laagje, wauw! Tijd om mij eens verder te verdiepen in de nagellakjes van Givenchy en de collectie maar eens uit te breiden....


Le Vernis 06 Carmin Escarpin maakt deel uit van de Givenchy Les Nuances Glacées Holiday look 2015. Een look die draait om mooie neutrale tinten voor de ogen en stralend rode accenten voor nagels en lippen.

Een hele klassieke maar perfect uitgevoerde look. De lippen en nagels zijn glanzend rood en de ogen worden extra aangezet met prachtige metallic accenten, alsof er een laagje glinsterend sneeuw overheen ligt.


Deze prachtige look ligt vanaf medio November bij Givenchy verkooppunten. Givenchy make-up is exclusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.Follow on Bloglovin

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)