vrijdag 6 november 2015

Collistar Profumo Dei Sogni Acqua Aromatica

Collistar Profumo Dei Sogni Acqua Aromatica 

De dagen worden korter en de nachten langer maar dat wil niet direct zeggen dat dat een betere nachtrust oplevert. De vaak hectische Decembermaand is in aantocht en drukke dagen maken het wegdromen en lekker wegdoezelen vaak lastiger dan het zou moeten zijn. De nieuwe Collistar Benessere dei Sogni lijn is speciaal ontwikkeld om je te helpen bij het ontspannen en wegdromen. De aromatische bodyspray en heerlijke bad en showergel zijn hiervoor het perfecte duo.

Essentiële oliën uit Toscaanse citroenmelisse zorgen voor een gevoel van rust en evenwicht, uiteraard maakt ook deze lijn deel uit van de Ti Amo Italia collectie, producten die gemaakt zijn met ingrediënten uit La Bella Italia. Ik houd ervan! Voor deze geur uit het Benessere gamma is gekozen voor de kleur blauw omdat blauw staat voor rust en sereniteit. Denk een sterrenhemel, een weide vol blauwe bloemblaadjes en de lucht en zee.


De zachte geur van Profumo dei Sogni stimuleert een goede nachtrust en zorgt voor een rustgevend gevoel van welzijn. Extracten van meidoorn, citroenmelisse en pioenroos hebben een ontspannende werking en de geur is een zachte compositie van bergamot, witte druif, fresia, lelietje van dalen, heliotroop, passiebloem, vanille, cederhout en muskus. De geur is dan ook zacht, maar ook een tikje warm en poederachtig en sensueel.

De geur blijft verrassend lang hangen op de huid maar doet het ook heel erg goed als rustgevende pillow spray (ook heel fijn tijdens bijvoorbeeld examenperiodes of proefwerkweken want dan heb ik minstens evenveel stress als de personen in dit huishouden die de examens moeten doen....).


De zachte douchegel heeft een hydraterende werking en de extracten van meidoorn en citroenmelisse zorgen er ook tijdens het douchen voor dat je al heerlijk kan ontstressen. Rijstolie zorgt ervoor dat de huid zacht word gereinigd en word gerevitaliseerd. Perfect om een hectische dag van je af te spoelen.

De Benessere geuren van Collistar zijn trouwens allemaal stuk voor stuk even lekker en elke geur staat voor een specifieke emotie of een specifiek gevoel. Vorig jaar lanceerde Collistar de lilakleurige Profumo di Armonia (met de zwoele noten van zoete amandel) en de Profumo dei Sensi is al een aantal jaar een persoonlijke favoriet (vooral die bodycream is goddelijk!). Collistar is verkrijgbaar bij parfumerie en luxe drogisterij.


Default 10 - 336x280

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)