maandag 21 september 2015

Garnier ultra doux body

Garnier ultra doux body

Verzorging voor de droge, zeer droge en extra droge huid in drie verschillende lijnen en verschillende texturen. Garnier pakt het direct groots aan met de lancering van de Ultra Doux lichaamsverzorging. Centraal in het assortiment staan de niet vette bodylotions die gezelschap hebben gekregen van uiteenlopende producten om je huid mee te vertroetelen.

De Ultra Doux haarverzorging van Garnier staat in België al jaren aan de top van het retailsegment en deze sterke positie motiveerde Garnier om een stap verder te gaan en een lijn van lichaamsverzorging te ontwikkelen die net als de haarverzorging vrij is van parabenen en zacht voor de huid is. Ik sla de bodylotion vaak over omdat het toch even duurt voordat alles ingetrokken is en tijdens de koudere maanden wil ik mij altijd zo snel mogelijk weer warm aankleden. Garnier begrijpt dit en heeft de formules zo gemaakt dat ze wel heel erg voedend en rijk zijn maar niet plakkerig of vet. Hun missie was om van lichaamsverzorging iets leuks te maken.  



Voor de verschillende lijnen werden natuurlijke extracten gekozen die bol staan van de verzachtende eigenschappen. Sublieme oliën bestaat uit een samenstelling van argan en camelia olie, Olive mythique bevat vergine olijfolie om de zeer droge huid te voeden en Royal jelly combineert de kracht van honing en propolis voor de extra droge huid.

Arganolie is enorm voedend en camelia olie heeft een verzachtende en verfraaiende functie. De bodylotion zorgt voor 24 uur lang hydratatie en een zachte huid. De bodymilk voor onder de douche is een uitkomst voor degenen die zich echt niet willen insmeren na het douchen, deze bodylotion breng je namelijk op een vochtige huid aan en je spoelt de lotion tijdens het douchen weer af waardoor je huid heerlijk zacht word zonder toestanden na het douchen. Je kan je direct afdrogen en aankleden. De oriëntaalse bloemengeur is er wel eentje waar je van moet houden, ik persoonlijk vind de geur nogal heftig maar ik vind alle geuren met argan erg heftig dus dat zal het misschien zijn.



Voor een extreem gevoel van comfort is het gamma Olive Mythique zeer geschikt.De lichtzoete en sensuele mediterrane geur van deze producten spreekt mij meer aan. Olijfolie zorgt voor een goede vochtbalans en herstelt de barrièrefunctie van de huid, ideaal dus als je snel last hebt van een droger en gevoeliger wordende huid tijdens de koudere maanden. Je hebt de keuze uit de romige maar niet vette bodylotion en een droge olie in sprayflacon.

Het geheim van honing is ontwikkeld voor de extreem droge huid en combineert de krachten van al het goeds dat de bijenkorf te bieden heeft. Royal jelly bevat veel gunstige voedingsstoffen, propolis vormt een beschermend schild en honing heeft herstellende en wondhelende ecigenschappen en houdt tevens de vochtbalans op peil. De geur van deze producten is lichtzoet maar subtiel.

Mijn oordeel? Ik ben erg onder de indruk van deze producten, de bodylotions zijn rijk van textuur en even twijfelde ik aan de belofte van Garnier maar de lotions smeren heerlijk uit en trekken razendsnel in zonder plakkerig of vet aan te voelen. Deze productlijn is ook vriendelijk geprijsd, de prijzen van deze producten variëren van €4,49 tot €7,99 Mijn favoriet is de heerlijk geurende droge olie voor een stevige verzorging en mooie glans.

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)