dinsdag 22 september 2015

Kenzo Totem: Woody Fruity

Kenzo Totem: Woody Fruity

Drie verschillende eaux de toilettes één naam: Totem. De drie geuren weerspiegelen de tijdsgeest, zijn een tikje ondeugend en een mix van culturen en geïnspireerd op zowel urban art als de natuur. Het resultaat? Drie eigenwijze universele geuren die alle persoonlijkheden zullen aanspreken en die vooral niet in een hokje te stoppen zijn, net als hun dragers. De drie uniseks geuren waren een serieuze uitdaging voor de parfumeur, want hoe prikkel je een generatie zonder één bepaald element te sterk naar voren te laten komen? Door niet een gevoel maar een energie en kleur als uitgangspunt te nemen voor de parfums.


Woody Citrus heeft gele accenten op de flacon en is de geur van moderne frisheid door het combineren van roze grapefruit, zoete theeblaadjes en leerachtige houttoetsen. Woody floral (oranje) is een prikkelende melange van bittere sinaasappel, citroenbloesem en vetiver. Woody fruity (blauw) is sensueel maar benaderbaar, ananas, kardemom en cederhout zorgen voor een warme geur met een fruitige touch.

Ik moet echt toegeven dat ik er even aan moest wennen maar deze geur kan inderdaad heel goed bij zowel heren als dames, Kenzo Totem Woody fruity is heel erg energiek en jeugdig. Hoe leuk om als koppel dezelfde geur te dragen, of misschien kom je tijdens het uitgaan wel een leuk mannetjesdier tegen die dezelfde Totem geur als jij draagt... dan moet het wel meant to be zijn toch?


Omdat zulke uiteenlopende geuren niet in één bestaand persoon te vinden was besloot het team van Kenzo om de geur uit te beelden door 9 uiteenlopende inspirerende dansers van over de hele wereld (grappig dat de mannen in de meerderheid zijn) wat een heel krachtig beeld opleverde.De drie Kenzo Totem parfums zijn exlusief verkrijgbaar bij ICI Paris XL.


Follow on Bloglovin


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)