dinsdag 14 juli 2015

OPI summer favorite: I Sea you Wear OPI

I Sea you Wear OPI

De OPI Brights collecties zijn een waar fenomeen, deze collecties bestaan altijd uit kleurtjes die gegarandeerd opvallen op je nagels. De Brights collectie van 2015 bestaat uit maar liefst 8 lakjes waarvan 2 met microglitter finish, 2 shimmers, een vrolijke glitterlak en een paar knaltinten met glanzende finish. Die laatste kan je wel het best over een witte lak of een ridge filler aanbrengen om ze nog beter tot hun recht te laten komen. Uiteraard zijn er ook weer een aantal hebberigmakende setjes verkrijgbaar. 

Afgelopen lente maakte ik kennis met deze collectie op een event en vandaag wil ik je mijn favoriet uit deze collectie laten zien. 

OPI Brights 2015

OPI Brights 2015 swatches 

Mijn absolute favoriet uit deze collectie is I Sea you wear OPI, een prachtige azuurblauwe lak die bestaat uit talloze kleine lichtreflecterende deeltjes wat zorgt voor een prachtige schitterende finish. 

Op onderstaande foto zie je 2 laagjes I Sea you wear OPI en weet je, eigenlijk doen de foto's deze lak geen eer aan, in het echt is hij nog veel mooier. Mijn camera had er serieus moeite mee om deze kleur goed weer te geven. 


OPI I Sea you wear OPI sunlight swatch

Deze heerlijke kleurrijke collectie is verkrijgbaar bij OPI nagelstudio's, parfumeriezaken en luxe drogisterijen. Maar let op, deze kleuren zijn beperkt beschikbaar, ik twijfel nog over I can't hear myself pink maar ik denk dat ik dit weekend toch maar eens naar een verkooppunt moet rennen....


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)