zondag 12 juli 2015

Cattier Paris Beauty travel set winactie

Cattier Paris Beauty travel set winactie 

Vorig jaar zomer maakte ik voor het eerst kennis met de verzoring van Cattier Paris, het micellaire reinigingswater ging mee op vakantie en ook het kleimasker maakte diepe indruk op mij.

Cattier is een goed betaalbaar merk van bio cosmetica dat voor veel huidproblemen een fijne oplossing biedt. Zo ben ik dol op de shea butter, het masker, de reiniging en de shampoo van dit ecofabulous verzorgingsmerk.


Cattier Paris heeft ook een hele leuke reisset die bestaat uit een hydraterende verzorging, het kalmerende kleimasker en een micellair reinigingswater waarmee je ogen, gezicht en lippen binnen een handomdraai weer zuiver maakt.

Een leuke manier om kennis te maken met het merk en alleen het lieve toilettasje is een leuk hebbeding. Het flesje van het micellaire water kan je later gewoon weer navullen met je fullsize flacon.


Cattier is in Nederland en België verkrijgbaar via de online shop, ook kan je de producten bestellen via de officiële webshop. Dit leuke setje bestel je er voor €8,99 maar je kan er ook eentje winnen.

Ik mag namens Cattier 5 van deze leuke reissetjes verloten onder mijn Nederlandse en Belgische lezeressen, hiervoor hoef je enkel onderstaand formulier in te vullen en wie weet komt één van de 5 setjes binnenkort jouw kant op. Fingers crossed!


De winactie is gesloten en de winnaars hebben bericht gehad. 


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)