dinsdag 21 juli 2015

Guerlain Terracotta Sun protection compact foundation SPF20 Bronze

Guerlain Terracotta Sun protection compact foundation SPF20 Bronze 

De eerste zonbescherming van Guerlain is een feit en deze SPF 20 beschermt niet alleen maar zorgt ook voor een mooie egale zongebruinde teint. Deze compact foundation van Terracotta Sun combineert de voordelen van huidverzorging en make-up en is ook nog eens in een beeldschoon parelmoer doosje verpakt.


Deze compacte foundation breng je met het bijgeleverde sponsje aan, werk altijd vanaf het midden van je gezicht naar buiten toe voor een zo egaal mogelijk resultaat. Oneffenheden kan je met een beetje product aanstippen waarna je het met een schoon stukje spons over de huid dept voor een transparant maar dekkend resultaat. Ik zeg het er toch maar bij, was je sponsje regelmatig uit, zo voorkom je bacterievorming en blijft je sponsje optimaal zijn werk doen.


Het product laat zich gemakkelijk over de huid verdelen en het product is water en transpiratiebestendig, UVA en UVB filters beschermen tegen de schadelijke invloeden van de zon terwijl hyaluronzuur de huid voorziet van vocht.


De kleur Bronze is wel voor de al wat donkerder huid, na een zonvakantie kan ik deze kleur wel hebben maar nu is deze tint nog iets te donker voor mij, vandaar het ontbreken van full-face foto's. De foundation doet wat ze belooft, ze brengt heel prettig aan en is dekkend maar oogt toch heel transparant en naturel. 

De finish is mat maar op een mooie naturel manier. Wat waterbestendigheid en lange houdbaarheid zit je met deze foundation ook goed, je hebt een stevige reiniging nodig om het product s'avonds weer van je gezicht te verwijderen. 


Altijd fijn, Guerlain waarschuwt in de bijsluiter dat het altijd zaak is om ondanks een goede bescherming niet urenlang in de felle zon te vertoeven. Ikzelf smeer ook altijd flink maar doseer de dagelijkse hoeveelheid zon wel altijd, better safe than sorry. Deze mooie "terrasjes make-up" deluxe van Guerlain is verkrijgbaar bij luxe parfumeriezaken. 


Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)