woensdag 22 juli 2015

Collistar Sorbet Creams

Collistar Sorbet Creams 
Huidverzorging in de zomer kan soms best lastig zijn, zeker op die enorm warme dagen heb ik al het gevoel te smelten en elk laagje huidverzorging smelt er voor mijn gevoel zo weer af. Favoriet Italiaans beautymerk Collistar lanceerde dit voorjaar vier speciale crèmes met luchtige sorbet textuur op basis van 100% Italiaanse ingredienten.

Het Ti Amo Italia project van Collistar viert de rijke cultuur van Italië en maakt voor deze special editions gebruik van Italiaanse grondstoffen. Een mooi initiatief dat zich ditmaal richt op op de sappige vruchten uit de Italiaanse bossen. Er zijn vier verschillende varianten verkrijgbaar, elk richt zich op een specifiek huidtype of huidprobleem en dankzij een speciale technologie voelt de huid ondanks de lichte textuur heel erg comfortabel en gevoed aan.


De praktische 50ml tubes zijn uitgevoerd in dezelfde frisse tinten als de bestaande Collistar skincare lijnen zodat je makkelijk de crème uit je vaste verzorgingsritueel kan vinden. Breng de sorbet naar keuze s'morgens en s'avonds aan op de gereinigde huid van je gezicht en hals.

De sorbets zijn ook inzetbaar als masker, breng dan een royale laag aan en verwijder dan na enkele minuutjes het overtollige product met een tissue.


De Moisturizing sorbet cream is op basis van aardbei extract uit Basilicata zorgt voor een evenwichtige vochtbalans. De verfrissende formule hydrateert terwijl vitamine C en E zorgen voor de nodige antioxidanten. Een hele fijne basisverzorging voor een gezonde, probleemloze huid die vooral behoefte heeft aan vocht.

Last van een gecombineerde of vette huid? De Mattifying sorbet cream zorgt voor een direct matterend effect en een huid die na een periode van dagelijks gebruik egaler en gladder oogt. Zwarte bessen uit Toscane hebben een zuiverend effect en de vitamine F en B6 zorgen in combinatie met azeloglinica voor een normalisering van talgproductie en een herstelde balans van de hydrolipide laag van de huid (het beschermlaagje is bij een vette huid vaak enorm uit balans) waardoor je de huid ook helpt om op lange termijn gezonder te worden.

Gevoelige huidjes worden blij van de Soothing sorbet cream met bosbes uit Emilia Romagna. Het huidweefsel wordt versterkt en roodheid en huidirritatie verminderen terwijl vitamine C en E de strijd met huidveroudering aangaan. Bij langer gebruik wordt de huid minder gevoelig voor irritatie en de extracten uit de zwarte bessen zorgen er ook voor dat de haarvaten beschermt worden. Heel fijn want op mijn wangen zie je al enkele zichtbare exemplaren onder het huidoppervlak.

Framboos uit Trentino is de ster van dit product, de Energy + Brightness sorbet cream geeft een vermoeide huid een energieboost en een jongere uitstraling. uidcellen worden beschermt, de vorming van rimpels word voorkomen en de huid krijgt een flinke dosis hydratatie. Ideaal na een vermoeiende periode of voor rokers die wel een extraatje kunnen gebruiken qua skincare (eerlijk is eerlijk, ik heb er ook jarenlang met volle teugen van genoten maar echt goed voor je huidje is het natuurlijk niet).


Momenteel smeer ik met de Soothing sorbet cream en zelfs tijdens lange wandelingen op klamme dagen blijft mijn gezicht fris. Ik transpireer snel in mijn gezicht maar de sorbet is zo luchtig en word zo snel opgenomen dat die daar (gelukkig) geen invloed op heeft. Een aanrader dus als je net als ik snel last hebt van dat vervelende beautykwaaltje.

Deze fijne verzorgende sorbets zijn voor €24,50 verkrijgbaar bij Collistar verkooppunten.


Follow on Bloglovin

1 opmerking:

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)