maandag 20 juli 2015

Sale @ Swarovski

Sale @ Swarovski 

Uitverkoop.... Ik houd er zo van! Bij Swarovski is het ook alweer sale en er is weer genoeg moois te vinden tegen hele leuke prijzen. Swarovski juwelen lijken zo van een rode loper af te komen maar voor deze juwelen hoef je geen miljonair te zijn. Uiteraard zijn er ook duurdere stukken (sommige statement pieces kunnen tegen de €700 aanzitten qua prijs maarrr dan heb je echt wel iets met een giga wow-factor) maar gewoonlijk heb je al een heel mooi stuk voor een paar tientjes. 


Ik bewonder altijd de veelzijdigheid van het merk Swarovski, ze hebben hele klassieke elegante stukken (zoals de Tactic serie hieronder) maar ook hele leuke speelse thema collecties zoals de Hello Kitty items die je hierboven ziet.


Ook zijn er enkele statement stukken in de sale te vinden, deze items zijn gewoonlijk vrij prijzig maar nu in de sale -50% al een stuk bereikbaarder toch?  


Logo 468x60

Vooral de statement necklaces zijn erg indrukwekkend, ik vind vooral het Clay Large collier (helemaal rechts) echt waanzinnig mooi. De koele grijze parels gaan super samen met de pastelkleurige kristallen.


Mijn wishlist is al gemaakt, ik heb het collier met zeesterren al een tijdje op mijn wishlist staan en het glinsterende collier met grote stenen vind ik ook erg gaaf.


Maarrrr, niet alleen voor de sale is de online Swarovski boutique erg interessant, langzamerhand druppelen namelijk de items uit de nieuwe fall/winter collectie binnen en die zijn mooi, mooier mooist! Een tijdje terug kreeg ik al een klein voorproefje en binnenkort zal ik hier al mijn foto's met je delen maar voor nu alvast twee mooie foto's met pracht en praal uit de toch wel kleurrijke herfst/winter collectie voor het seizoen van 2015-2016.

Swarovski fall/winter 2015-2016 preview 
Swarovski fall/winter 2015-2016 preview 

Ik had natuurlijk direct de nieuwe Slake armbanden voor het nieuwe seizoen gespot, ik zie vooral onderstaand trio erg zitten, wist je dat je die heel leuk kunt combineren door ze aan elkaar vast te klikken? Dat zorgt helemaal voor een leuk effect.

Swarovski Slake bracelets
Veel sale items vind je natuurlijk ook terug bij geautoriseerde verkooppunten en de Swarovski boutiques maar voor een zo compleet mogelijk overzicht kan je het beste spieken op de Swarovski website.

Default 300x250

1 opmerking:

  1. Zoo jammer dat ik op dit moment echt even mijn geld moet besparen, het ziet er allemaal zo mooi uit!

    BeantwoordenVerwijderen

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)