zondag 5 juli 2015

Big Hero 6 DVD release & winactie

Big Hero 6 DVD release & winactie 
Ik ben dol op de zomer maar als het buiten té warm is blijf ik toch liever binnen en een nieuwe Disney film is altijd een goed excuus om binnen te blijven. Big Hero 6 is de jongste DVD release van Walt Disney Animation Studios en het verhaal is geïnspireerd op de Marvel strip met dezelfde naam.

 Die typische stripboek actie is ook wat deze film zijn geheel eigen karakter geeft naast de kenmerkende Disney emotie en humor. Hiro Hamada is een wonderkind dat briljant is in robottechnologie (Sheldon Cooper pas op!) maar voordat hij er erg in heeft komt hij terecht in een gevaarlijke situatie en samen met zijn vrienden en de geavanceerde robot Baymax moet hij laten zien wat hij allemaal kan.


Het blijft knap hoe Disney alles kan voorzien van een ziel, ze lieten het al zien bij Cars, Planes en de Robots in Wall-E en ook ditmaal smelt je bij de warme vriendschap tussen de jonge jongen en zijn robot. Big Hero 6 is nu verkrijgbaar op Blu-Ray en DVD en ik mag namens Disney Nederland een leuke set weggeven die bestaat uit een DVD en diverse leuke Big Hero 6 goodies waaronder een stickervel, sleutelhanger en nog meer leuks. Kans maken op deze leuke film? Vul voor 12 Juli aanstaande onderstaand winformulier in en wie weet komt deze prijs jouw kant op.Winactie gesloten, de winnaar heeft persoonlijk bericht gehad

Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

thanks for reading! laat gerust een berichtje achter :)